Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Omställningsstöd Bilar till Electric Wind Power

Utnyttja kraften i vinden för att driva en elbil under 2010 bär en rejäl prislapp. Statliga bidrag, i förekommande fall, kan lindra några av de första, out-of-utlägg. Överväganden

Enligt US Department of Health och Human Services, på sin bidragsansökan hemsida, kan en individ köra en sökning för den nödvändiga bidraget, men det kommer sannolikt att nekas. Bidrag är inte ofta ut till privatpersoner, särskilt inte för något som skulle kunna betraktas som en personlig utgift. Om en person eller en institution fortsätter bidraget
Grant Kategorier

ansökningsprocessen, det finns flera kategorier som kan sökas. Ett bidrag för bil konverteringar kunde omfattas av dessa kategorier som energi, transport, naturresurser eller vetenskap och teknik, beroende på den exakta ordalydelsen i en ansökan.
Söka efter en Grant

Sökningar kan göras på US Department of Health och Human Services bidragsansökan hemsida. Resultaten kan inskränkas genom kategori, tilldela byrån eller grundläggande sökningar sökord.
Ytterligare information

Det amerikanska Department of Health och Human Services bidrag hemsida varnar individer att bidragen inte lån eller fördelar för enskilda medborgare. Bidragen är i allmänhet ges till stödberättigade institutioner, men det finns länkar som finns på hemsidan för platser en individ kan gå för att få lån eller skattelättnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134531.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.