Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur får oljeavfall grönsak i Greenville , North Carolina

Det är allmänt känt att vegetabilisk olja är ett mycket effektivt alternativ bränsle för dieselbilar och lastbilar . Trots att vegetabilisk olja kostar ungefär tio gånger så mycket per gallon som bensin om du köper den i affären , om du vet hur man får det gratis , kan det faktiskt vara ett gratis alternativ till gas . Restauranger och barer dumpar liter avfall vegetabilisk olja varje dag , och de brukar betala någon att plocka upp och kasta den . De flesta restauranger är mer än gärna ge sitt vegetabiliskt avfall bort till någon som är villig att dra bort det, allt du behöver göra är att ringa och fråga . Saker du behöver
bil eller lastbil
Visa fler instruktioner
1

Hitta restauranger och barer i Greenville , North Carolina genom att söka på Gula Sidorna . Du kan också gå till Greenvillenconline.com och klicka på " Restauranger " -länken för en komplett lista över restauranger och barer i Greenville .
2

Ring restaurangerna och be att få tala med en chef . Berätta för chefen att du vill komma förbi och pickup sitt avfall vegetabilisk olja . Schemalägg en tid för dig att komma förbi och få oljan .
3

Drive till restauranger som samtyckt att ge dig sitt oljeavfall grönsaker och plocka upp den .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134331.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.