Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Biodiesel Produktionen förordningar

Biodiesel är ett alternativ till diesel tillverkad av animaliska fetter och /eller grönsaker. Under det senaste decenniet, har biodiesel produktion vuxit snabbt i USA som medvetenheten om behovet av mer miljömässigt hållbara bränslen har spridit. Samtidigt har den federala regeringen antagit flera lagar som reglerar hur biodiesel tillverkas, förpackas och säljs i USA. Om du är nyfiken på biodiesel, bli medveten de viktiga lagar som styr dess användning är att kan mycket användbara. Alternative Fuel Definition

mest grundläggande federal reglering som påverkar biodiesel är den alternativa bränslen Definition, passerade under 1992 som en del av Energy Policy Act (EPAct). Denna lag förklarar vilka bränslen kan anses alternativa bränslen och varför de anses sådan.
Förnybart bränsle Standard

Renewable Fuel Standard (RFS) har program som skapats för att öka mängden förnybart bränsle som används i USA. Det var först antogs 2005, och trädde i kraft i september 2007. En annan lag, den energi och Security Act av 2007, ökade omfattningen och kraften i RFS. I grund och botten, dikterar RFS att mängden förnybara drivmedel ska öka stadigt, förrän 36 miljarder liter är i bruk år 2022. Den RFS fungerar genom att ha EPA bestämma hur mycket förnybara bränslen måste användas av parter som berörs av lagen varje år. Denna lag påverkar alla som tillverkar, importerar eller marknadsför bränslen inom de angränsande 48 staterna. Däremot påverkar denna lag inte mindre raffinaderierna, som är de som producerar mindre än 75.000 fat råolja per dag, har en total rå kapacitet på mindre än 150.000 fat per dag och har färre än 1500 anställda hela företaget.
Addera Förnybara identifikationsnummer

Förnybara Identification Numbers (Rins) skapades för att hjälpa spåra efterlevnaden av RFS. Dessa nummer är tilldelade till förnybara bränslen, antingen av gallon eller satsen och handlas tillsammans med varorna när bränslet säljs eller handlas. Varje företag som berörs av RFS lagen måste bevisa att den har en tillräcklig mängd av Rins att täcka sin skyldighet.
Alternative Fuel Vehicles

Alla miljöbilar (AFVs) och bränslepumpar ska märkas så att konsumenterna vet vad de är. Konsumenterna måste få veta att bilen tar alternativa bränslen och nivån på körsträcka måste också anges. Förutom de federala lagarna
Statliga lagar

, många stater har sina egna lagar som reglerar biodiesel. Washington och Illinois har vardera mer än 15 lagar och incitament för produktion av biodiesel och många andra stater har åtminstone några. Du kan titta på var och en av dessa lagar genom att staten vid US Department of Energy webbplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134398.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.