Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur fungerar Bränsle Chip?

Priset på gas är ett växande problem eftersom fler människor köper större fordon såsom stadsjeepar och lastbilar. Oron för avgasutsläpp växer också, och sökningen är på för mer miljövänliga lösningar. Bränslet chip-teknik har utvecklats för att bekämpa både den ekologiska och ekonomiska frågor. Så fungerar

Bränslemarker är ungefär dubbelt så stor som en silver dollar och ett par millimeter bred. De är laddade med resonansfrekvenser. Den egenutvecklade varumärke resonansfrekvenser påverkar bränsle molekyler i bränsletanken - precis som att öppna upp dem och låta dem hålla mer syre. Detta resulterar i en renare förbränning av bränsle i förbränningskammaren i motorn vilket resulterar i ökad effekt och mindre föroreningar. Vad mer, leder mindre brännbara partiklar som lämnar avgasröret till en betydande minskning av utsläppen, inbegripet synbart mindre rök i dieselmotorer.
Prestandafördelar

Tester som utförs i Italien, Österrike, Tyskland och USA bekräftar tydligt att Econo Bränslemarker inte bara öka motoreffekten, men kan också minska de viktigaste utsläppen samt öka körsträcka med så mycket som 15 procent. Med bränsle chip från SAS Racing, kan du förvänta dig en 25 hästkrafter och 25 ft /lb ökning av vridmomentet.
Installation

Bränslemarker kommer i par . Två av dem är fästa till botten av bensintanken. I varmare, torktumlare klimat marker kan fästas med den lossna klibbiga sidan. I kallare, är fuktigare klimat människor rekommenderas att använda en fem-minuters epoxy för att säkra marker.

Andra metoder inkluderar fästa bränsleflis till gastankar.
Underhåll

p Det finns inget underhåll som behövs för bränsleflis. De förväntas pågå bilens livstid. Köpa Bränslemarker

Bränslemarker kan köpas från de flesta butiker som tillgodoser racing eller förbättra prestanda bilar
. SAS Racing, baserat i Florida, gör extra arbete på din bränsle dator för att öka den totala vinster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134341.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.