Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Gas Powered Cars Vs. Alternativa drivna bilar

Under den senaste tiden har alternativa energikällor blivit ett begrepp med snabbt växande popularitet. En bransch som har arbetat med alternativa bränslen är bilindustrin. Bilar och lastbilar har alltid haft en massa alternativ, men idag måste du också bestämma vilken typ av drivmedel som du vill köpa. Fueling Tillgänglighet

Du kan hitta minst en petroleum (bensin och diesel) tankställe i varje stad i landet. Bensin och diesel har varit en standard för att driva bilar och lastbilar sedan starten. Alternativa makt är inte ett nytt koncept, men det är dock en ny produkt. När man talar om biodiesel eller vätgas bränslecellsfordon, är det viktigt att fundera över hur vanliga tankställen för dessa bränslen är. Du kan hitta ett par i större och mer tätbefolkade städer, men dessa stationer växer knappa utöver detta.
Ekonomi

Bränsle ekonomi har bara varit ett problem i bilar och lastbilar ett par gånger under de senaste 30 åren. Med det växande behovet av ekologiskt ansvar och låga driftskostnader, har biltillverkare runt om i världen arbetar för att ge den mest bränslesnåla bilar som möjligt. Även med den teknik de har, de mest bränsleeffektiva bilar bryta knappt 35 MPG. Eldrivna bilar som Chevrolet Volt, kan antingen köra helt off el utan bensin, eller kan åstadkomma en svindlande 230 MPG genom att köra en bensindriven generator.
Tillförlitlighet

Biltillverkare har haft i över ett sekel att utveckla en pålitlig bil. De flesta petroleumprodukter fordon är idag klarar av lite att inget underhåll under de första två åren av ägande och kommer att gå utan att misslyckas. Tillverkarna hävdar att någon alternativ drivna fordon som de producerar är tillförlitlig, och det finns inga bevis för att bevisa motsatsen.
Säkerhet

Petroleumbränsle kan vara extremt brandfarliga, och även explosiv under rätt omständigheter. På grund av detta, har otaliga skador och dödsfall från fordon bränder inträffat sedan början av bilen. Det skulle vara lätt att säga att elbilar skulle vara mycket säkrare, men det är fortfarande för tidigt i deras existens att göra ett uttalande som. Väte är en brännbar gas, och kan vara farliga om misshandlade, precis som bensin
ekologisk påverkan

petroleumbaserade bränslen producerar CO2 när de används,. Detta är en växthusgas. Det uppskattas att förbränningen av dessa fossila bränslen är en av de största bidragsgivarna av växthusgaser och global uppvärmning. Hybridfordon producera en mycket mindre mängd växthusgaser, och vätgasdrivna bränsleceller sägs skapa några utsläpp utom vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134100.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.