Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör Residential vätgas bränsleceller

Aktuellt bränslecellsteknik omfattar fem typer av cell-drivna vätgas generatorer, varje betyget för särskilda användningsområden baserade på konstruktionstoleranserna, driftsvillkor, byggkostnader, tillförlitlighet och uteffekt. För hemmet energianvändningen, kan en hybrid av befintliga elsystem anpassade med en vätgasdrivna bränsleceller power leveranssystem avsevärt minska förbrukningen hem energi. Saker du behöver
Hydrogen Power Exchange Cell Membrane Fuel (PEMFC) katalog Bank av stora, högkapacitetsbatterier
DC inverter
Load avleda laddningsregulatorn Review, "Smarta" apparater energiledningssystem och kraftmätare
Visa fler instruktioner
1

Köp en väte-kit bränslecell från en specialiserad återförsäljare. Vätebränsleceller, som vindturbiner och solpaneler, producerar likström (DC) spänning på begäran. Till skillnad från vindkraftverk och solpaneler, är en vätgasdrivna bränsleceller inte beroende av miljöförhållanden för att skapa makt. Följaktligen är en vätgasdrivna bränsleceller ett mer tillförlitligt alternativ energikälla. Vätebränsleceller betygsatt av mängden effekt som skapas av varje bränslecell eller bränslecellstapel. Köp ett bränslecellsystem som är klassad för den mängd elproduktion behövs i hemmet.
2

Säkra ett batteri bank som ett tillägg till ditt hem elsystem. Ett batteri bank fungerar som ett energilager tank som samlar den energi som produceras från vätgasdrivna bränsleceller och lagrar den tills den behövs.
3

Integrera en DC-strömriktare i ditt hem elsystem. En DC-inverter omvandlar likspänning till växelström (AC) spänning för att driva elektriska apparater i hemmet.
4

Integrera en last avleda laddningsregulatorn i hemmets elsystem, mellan vätgasdrivna bränsleceller och batteribanken. En laddningsregulatorn hanterar elektricitet som skapas och sänds till batteribanken. Denna enhet skyddar batterierna från överladdning blir och skickar överskott el till andra enheter i hemmet eller tillbaka ut till elnätet, skapar ett överskott i hemmets energianvändning.
5

Uppgradera hemmets elektriska energitjänst att acceptera och bearbeta den alternativa energin produceras av vätgasdrivna bränsleceller. Alternativa energikällor som vindkraftverk och solpaneler har varit allmänt tillgänglig i årtionden. Liksom dessa enheter är Väteceller också enkelt anpassas till den genomsnittliga hem elektriska tjänst med samma teknik som används av solpaneler och vindkraftverk. Resultatet är ett smart grid-system som utnyttjar hem energi när det behövs, lagrar hem energi för hög belastning användning, och skickar överskottsenergin tillbaka ut i elnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134548.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.