Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vad är LP Conversion Kit?

LP konverteringssatser tillåta användning av flytande propan (LP) gas med motorer och apparater som var avsedda att använda andra bränslen såsom bensin eller naturgas. Appliance tillverkare säljer ofta kit LP konverteringsfaktorer för sina produkter, medan det för bilar specialitet företag tillverkar och säljer byggsatser för att konvertera specifika fordon till flytande propangas. Andra motorapplikationer kan omvandlas också. Vad är LP Conversion?

LP konverteringssatser för motorer innehåller delar för att modifiera mekanismer motorinsugningssystem såsom förgasare och justera gasflödet att vara kompatibel med motorn, bland annat hänger samman med motorns vakuum för att reglera gas beroende på motorns efterfrågan. För apparater, konvertering från naturgas innebär att ändra flödesreglering, öppningar och brännare som är lämpligt.
Tillgängliga omvandlingar

flytande propan konverteringssatser används för eftermarknaden modifiering av motorer i bilar, båtar, truckar och andra fordon. Elektriska generatorer också kan rinna av LP om de konverteras. LP konverteringssatser används med gasapparater hem i hemmen, ofta på landsbygden, som använder propan istället tranporteras i naturgas.
Installation

LP konverteringssatser för motorer ska installeras av en kvalificerad tekniker som är bekant med gällande säkerhetsföreskrifter bulletiner och tekniker. Hemmabruk kit måste också installeras av en kvalificerad tekniker för att garantera säkerheten.
Bränslekostnader

LP cabrioleter gör en motor kan köras på flytande propangas, förbi bensinpumpen, men också förbi skattmasen. Staterna erbjuder sätt att betala vägskatter för alternativa bränslen användare såsom LP konvertering ägare. Detta kan göra propan återförsäljare bekvämare säljer direkt till fordonsindustrin propan-användare, även erbjuda volymrabatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134736.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.