Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Alternativa naturliga källor av Fuel Gas

Olja är en icke-förnybar resurs, vilket innebär att när människor använder hela utbudet, blir det inget mer att använda. Eftersom detta användbar resurs är ändlig, är det en eftertraktad handelsvara och har ökat i kostnad. Människor är också medvetna om miljöeffekterna av gas och olja till klimatförändringar och luftföroreningar, därför är intresserade av att hitta alternativ som är mindre benägna att skada jorden. Biodiesel

Biodiesel blir alltmer populärt med många bensinstationer nu levererar det, möjliggör bekväm tillgång över hela USA. Biodiesel huvudsakligen från en grönsak (oftast soja) biprodukt. Det kan också göras med återvunnen vegetabilisk olja från restauranger som annars skulle gå till spillo. En vanlig missuppfattning är att du måste konvertera din dieselmotor för att köras på biodiesel, detta är inte fallet. Om du har en bil med en dieselmotor, kan du lägga direkt på biodiesel. Det finns procentsatser av blandningar av biodiesel i diesel som vanligtvis sträcker sig från 5 procent biodiesel (B5) till 99 procent biodiesel (B99). Det rekommenderas att du rådgöra med din mekaniker innan du byter till biodiesel, och spara en extra bränslefilter i bilen, speciellt i början. Biodiesel kan också användas för att tanka hem med oljepannor.
Vegetabilisk olja

Vegetabilisk olja är en av de mest miljömässiga alternativ i form av luftföroreningar och utsläpp av växthusgaser . Du kan antingen köpa den ren från mataffären, eller försöka samla oljeavfall grönsaker från lokala restauranger och grundligt filtrera det. Köra på vegetabilisk olja är endast tillgänglig för dieselbilar. För att köra en dieselbil på vegetabilisk olja, måste du konvertera din motor med en vegetabilisk olja kit konvertering.
Solar Electric

Elbilar är nu på deras vägen tillbaka till marknaden som bilindustrin blir mer konkurrenskraftig med alternativa drivmedel. Detta är det bästa alternativet för ren luft, mindre utsläpp av växthusgaser och långsiktigt sparande om du investerar i en solpanel för att ladda motorn. Om du laddar bilen med den traditionella kontakten i uttaget, kommer du troligen att använda kol eller annan ohållbar energikälla för att driva bilen och därmed inte att förbättra miljön. Dessutom kan solar electric användas för att ersätta gas i hemmen. Du skulle behöva köpa elektriska apparater tillsammans med tillräckligt med solpaneler och har ett energieffektivt hem, för att eventuellt helt eller delvis ersätta ditt hem gas användning med solenergi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134252.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.