Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Karibien Länder med alternativa energikällor

Alternativa energikällor frodas i de karibiska länderna, vars öar är idealiska för att generera kraft från sol, vind, hav och även sockerrör och kokosnötter. Caribbean regeringar etablerar förnybar energi lagar och avancera lösningar för ren energi, medan de gröna teknikföretag investerar i regionen. Eftersom dessa ansträngningar fortsätter, kommer alternativa energikällor blir allt populärare i de karibiska länderna. Haiti

Efter den förödande jordskalvet 2010, var Haitis kraftinfrastruktur helt förlorad. Att rekonstruera det, har humanitära biståndsorganisationer --- arbetar vid sidan av offentliga och privata företag --- utnyttjat solenergi, världens mest gott alternativ energikälla. Vindkraften har också spelat en viktig roll i återuppbyggnaden av Haiti. Oberoende av återuppbyggnadsarbetet, det är ett pågående arbete i Haiti för att upprätta ett biobränsle industrin, användning av socker-baserade produkter och fröna oljeproducerande träd.
Dominikanska republiken

visa sitt engagemang för alternativa energilösningar, har Dominikanska republiken passerade förnybar energi lagar --- varav låter etanol som fordonsbränsle. Genom att producera etanol, är det karibiska landet diversifiera energiförsörjningen, förbättra energisäkerheten och främja ekonomisk tillväxt i regionen. Samtidigt är forskare och forskare i Dominikanska republiken att utveckla vind-och våg-teknik för både el-och stranderosion kontroll.
Kuba

Solenergi, vindkraft teknik och biobränslen är under utveckling i Kuba och används i stor utsträckning både offentliga lokaler och privata hem. Solenergi är särskilt användbar i avlägsna och bergiga områden för att driva skolor, medicinska kliniker och läkare, kontor. Det finns vindkraftverk i landet och fortsatt utveckling av vind-tekniken är pågående. En vind karta över Kuba visar dussintals områden som identifieras med god potential. Med sin långa historia av sockerproduktionen och låga kostnader för arbetskraft, är Kuba väl lämpad för storskalig etanolframställning. Andra biodrivmedel och produkter biomassa - som härrör från kokosnötter och gräs, bland andra material - håller på att utvecklas, Kuba har bildat ett joint venture med Förenade kungariket för att bygga biomassa kraftverk bredvid sockerbruk
Jamaica

En regional ledare i våg teknik och vattenkraft, selar Jamaica energin i havet som en kraftkälla. Wave-teknik har införts för att generera el till några av Jamaicas kustsamhällen. Landet är också engagerad i andra förnybara energilösningar som vindkraft, biobränslen, biomassa, jordvärme och kraftvärme-elproduktionen vid sockerbruk. Dessutom finns det en utbredd och kontinuerlig ansträngning i Jamaica för att främja användning av solenergi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134737.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.