Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man använder naturgas som bränsle din bil

Naturgas är ett bra alternativ fordonsbränsle om du vill minska koldioxidutsläppen, men förändringar måste göras för att din bil - specifikt, till bränsletanken, bränslepåfyllning munstycke och motorn innan du kan börja köra på naturgas. Tänk på att körsträckan effektiviteten inte förbättras - du får liknande körsträcka per gallon som du gör med en effektiv bensin bil - och att professionell hjälp kan behövas. Saker du behöver
komprimerad naturgas
Tube-formade cylindrar tål höga Läckagefria tryck
bränslepåfyllning munstycken
regulator för att minska trycksensorer
Datorer styr

Visa mer instruktioner
1

Byt bilens tank bränsleförråd med termos-liknande flaskor som klarar högt tryck gasen. Naturgas är lagrad i fordonet vid 3,000-3,600 pounds per square inch; den korrekta termen för bränslet är komprimerad naturgas (CNG). Förvaringskärl måste kunna motstå trycket och har speciella ventiler för att släppa på trycket i händelse av en krasch-inducerad eld. Fäst speciell slang-formade behållare på baksidan, övre eller underrede av karossen, som måste vara av betydande struktur för att bära den ökade vikten. CNG lagringstankar kan köpas via American CNG.
2

Installera en regulator nära motorn för att minska gastrycket när det släpps från tanken. En regulator minskar trycket hos CNG innan den kommer in i motorn, omvandla den till en användbar form. Techforgas International levererar CNG regulatorer.
3 Särskilda motordelar kan användas för att utrusta din bil för att använda komprimerad naturgas.

Installera ett gasformigt bränsleinsprutningssystem att ersätta bensin bränsleinsprutningssystem. Den annat system är nödvändigt att använda ett gasformigt bränsle och mata den in i cylindrarna, som förvandlas kolvarna. Techforgas International levererar gasformiga CNG bränsleinsprutning.
4

Installera specialiserade sensorer och datorer som övervakar och justerar bränsle-luft-flöde blandningen så att när tändstiftet antänder gasen, bränsle brinner effektivt. UGS-Ultragas leveranser CNG elektroniska styrenheter.
5

Använd naturgas bränslepåfyllning munstycken till bränsle bilen. Komprimerad naturgas kräver ett slutet system. Naturgas är mycket brandfarligt vid specificerade blandningar och måste förvaras i ett slutet system för att förebygga olyckor. All luft-till-natur-gas-blandningen mellan 5 procent och 15 procent naturgas är brandfarlig. Under 5 procent, det finns inte tillräckligt med gas för att bränna, över 15 procent, det finns inte tillräckligt med syre för att orsaka brand. För att undvika att gas blandning med luft vid osäkra procentsatser, naturgas munstycken lås och tätning på plats för att förhindra att gas läcker ut under tankning.
6

Installera ett hem naturgas tankstationen där du kan pumpa din egen gas . Ett hem station kan bara tanka ett fordon i taget och kräver en separat krets med en 15-amp brytare. Den är knuten till ditt naturgas linje och kräver 48,00 BTU ingång (liknar en vanlig varmvattenberedare).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134367.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.