Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Fossil Fuel Vs. Vätgas Cell Fuel

Det amerikanska Department of Energy (DOE) hävdar att fossila bränslen ger mer än 85 procent av allt bränsle som förbrukas inom Förenta staters. Fossila bränslen används främst för elkraft och bränslen transport. Vätebränsleceller utvecklas av DOE, och de förväntas förändra hur Amerika befogenheter sitt samhälle. Elkraft

US Energy Information Administration säger att nästan 93 procent av kolet som används i USA är för att generera elektricitet. Kol är ett fossilt bränsle, och det är en av de viktigaste energikällorna för denna nation. Kol används även i andra branscher som stål, cement och papper.
Vikten

DOE konstaterar att olja är den främsta energikällan för den amerikanska ekonomin. Olja ger 99 procent av bränslet för transporter. Energy Information Administration anger att oljan även används för uppvärmning av bostäder och göra produkter såsom läkemedel och plaster.
Bränsleceller

bränsleceller utvecklas att ge ström i stationära och bärbara kraftapplikationer. DOE: t är också fullfölja utvecklingen av bränsleceller som skall användas i att ersätta förbränningsmotorer. Väte är den energikälla som kommer att driva bränsleceller.
Barriärer

Vätebränsleceller inte används i stor utsträckning på grund av kostnaden för att bygga cellerna. Denna kostnad hindrar dem från att tillverkas för kommersiella tillämpningar. Den höga produktionskostnad skapar också hinder för tillverkning fordon som drivs med bränsleceller.
Hydrogen Economy

DOE arbetar mot att flytta den amerikanska energiförsörjning från ett fossilt bränsle- baserad källa till vätgas makten. Detta arbete utförs för att möta framtidens energibehov för el och transporter. Utveckla vätgasdrivna bränsleceller erbjuder många utmaningar inom områdena infrastruktur, ekonomi och teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134235.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.