Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Olja Vs. Vätebränsleceller

Det amerikanska Department of Energy (DOE) utnyttjar ett väte program för att vända USA: s växande beroende av olja och att minska koldioxidutsläppen genom utveckling av vätgasdrivna bränsleceller i transporter, stationära och bärbara kraftapplikationer. Transport

Oljeförbrukningen ökar eftersom länder börjar att modernisera och förbättra sina ekonomier. Som ett resultat, är alternativa energikällor utvecklas för att mildra den ökande efterfrågan på fossila bränslen. Transport är den huvudsakliga område där inhemska icke-petroleumbaserade bränslen utvecklas för att säkra USA: s energiframtid.
Bränsleceller

DOE utvecklar bränsleceller vätgas i syfte att göra dem konkurrenskraftiga med förbränningsmotorer fordon. Bränsleceller drivs av vätgas och, enligt DOE, har potential att minska USA: s beroende av utländsk olja.
Oil Fakta

Amerika ekonomin är beroende av olja. Enligt DOE, denna källa till bränsle befogenheter 40 procent av amerikanska energibehov och 99 procent av amerikanska fordon. Olja blir dyrare att producera, och de flesta av de tillgängliga reserverna är svårt att utvinna för energianvändningen. Revolutionera transportbranschen Addera FCVs

är starkt beroende av vätgas cell fordon (FCVs) och en väte-infrastruktur. DOE är regeringens ledande byrå för att genomföra de förändringar som krävs för att göra FCVs det nya transportsättet.
Mål

Eftersom transporten är den primära sektorn i vilken olja är konsumeras fokuserar DOE sina insatser att kommersialisera FCVs för att minska USA: s beroende av fossila bränslen och för att genomföra en vätgasdrivna ekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134236.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.