Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man använder fotogen i en diesel lastbil

Fotogen blandas med diesel för att förbättra driften vinter bränsle. Fotogen blandad dieselbränsle blandas med förhållanden från 80 delar diesel, 20 delar fotogen till maximalt 50 del till 50 delar blandning beroende på svårighetsgraden av kallt väder. Medan fotogen har en antändning kvalitet som liknar # 2 dieselbränsle, är det för tunt för att fungera bra som ett motorbränsle ensam och har dåliga smörjande förmåga inneboende i tyngre # 2 diesel. Fotogen kan blandas med diesel från lastbilen ägaren eller operatören. Saker du behöver
Vehicle servicemanual
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens instrument mätarpanel bränsle för att bestämma mängden bränsle som finns. Om trucken är utrustad med en reserv eller extra tank, tillägga att mängden bränsle i den totala.
2

Bestäm fotogen till diesel önskade förhållandet enligt temperaturen i vilken fordonet används. Lägre mängder av fotogen såsom 20 delar till 80 delar dieselbränsle tillsättes vid temperaturer av 14-grader Fahrenheit (-10 Celsius) och lägre. Gradvis öka mängden av flygfotogen för lägre temperaturer.
3

Kontrollera pumpen etiketten innan tankning. Inte förutsätta den typ av bränsle som matas utifrån pumphandtaget färger.
4

Tillsätt bestämd mängd fotogen till truckens dieseltank med lämplig pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134532.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.