Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Biodiesel Kits för lastbilar

Vad kan vara bättre än att spara pengar och miljö samtidigt som alla luktade ditt avgassystem munchies? Du kan få det att hända genom att konvertera din bil till biodiesel. Biodiesel är ett annat ord för raffinerad vegetabilisk olja och det i allmänhet kommer från återvunna restaurang fritöser. Enligt KK.org minskar biodiesel utsläppen med 50 till 75 procent och du kan göra det själv för omkring 50 cent per gallon. Det finns många biodiesel kit på marknaden. PlantDrive (aka Neoteric Biofuels)

SustainLane.com säger att Plantdrive har konverterat nästan varje diesel bilmärke och modell i Amerika till biodiesel. Det är en hel del erfarenhet och det är inte begränsat till bilar. SustainLane.com 's nyhetsbrev har vittnesmål från Plantdrive kunder, och en av dem säger, "jag driva min hela flottan av VVS fordon, 3 Cummins turbodiesel verktyget lastbilar, om avfall vegetabilisk olja. Delarna Plantdrive säljer är av högsta kvalitet och fungerar sömlöst tillsammans. " Andra kunder har en mer negativ syn, så gör din läxa innan du väljer detta kit. Plantdrive system använder modifierade kallt väder traktor-släpvagn delar, så de är byggda för att hålla. Men de inte inkluderar en tank, bränsleledningar eller anslutningar. Addera Frybrid

Kevin Kelly (KK.org) ger en glödande stöd för Frybrid biodiesel kit i en GermanCarBlog.com post. Han säger att Frybrid kit är dyrare än konkurrenterna, men deras byggkvalitet är enastående och de överträffar alla andra. Enligt Kevin ledde Frybrid vägen i biodiesel kit med en effektiv värmeväxlare design och de var även först med en mikroprocessor som automatiskt kan växla bränslesystemet till vegetabilisk olja när det blev varmt nog. Frybrid biodiesel kit är specialbyggda från grunden och kan användas i allt från en Mercedes till en Mack lastbil. De Frybrid kit har också allt du behöver för att komma igång, inklusive en datorstyrning, tank, filter, pickup, linjer och ventiler. De Hydraforce ventiler och ledningar aluminium i detta kit fungerar så bra att, Arctic Vegwerks säger, de har nästan blivit en branschstandard.
Golden Fuel Systems (aka Greasel) katalog

Golden Fuel Systems grundare Charlie Anderson säger att han knappt kan möta efterfrågan på sina byggsatser biodiesel konvertering. En del av denna efterfrågan kommer från oberoende traktor och släp förare som är desperata att minska driftskostnaderna. Andersons kit förbättras löpande och kommer med högkvalitativa tankar, ledningar och filter. En brist av Andersons synsätt är att han förlitar sig på motorn för att värma upp oljan till rätt viskositet för förbränning. Enligt Vegwerks.Blogspot.com, andra kit beslutsfattare tror vegetabilisk olja måste vara varm innan den når motorn för att undvika skador. Om du föredrar att vara på den säkra sidan, lägg en värmare till detta kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134474.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.