Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man bygger en Hydrogen Fuel Saver

Vätgas bränslebesparande enheter som kallas elektrolysanordningar använda principen om elektrolys för att omvandla vatten till användbar vätgas. Vätet tillsätts sedan till motorn genom intaget tarmkanalen och ger möjlighet till magrare luft /bränsleförhållanden som ska användas i en bensinmotor. Även om denna teknik inte har anammats av forskarsamhället, en ständigt växande grupp av bakgård entusiaster är i färd med att utveckla system som kan producera tillräckligt med vätgas för att driva en fullstor bil. Saker du behöver
byggplaner
färdigskurna akryl bostäder bitar
akryl lim
silikonmassa
101 stycken 6-tums av 6-tums rostfri plåt
Rostfritt stål muttrar
rostfria muttrar
Rostfria låsbrickor
Kaliumhydroxid
Natriumhydroxid
Visa fler instruktioner
1

Beställ akryl bostäder bitar och rostfritt stålplattor från en lokal leverantör. Om det inte finns någon leverantör i ditt område, se en noteras i konstruktionen planer finns i avsnittet "Referenser" i den här artikeln.
2

Rengör bostäder bitar med tvålvatten och torka med alkohol. Applicera akryl lim på lederna, och klämma hårt tills limmet härdar. Kör en sträng silikon längs insidan av sömmarna för att förhindra läckage. Undvik att få kisel i spåren som har skurits i akryl för de rostfria plåtarna. Addera 3

Prep plattorna enligt anvisningarna i planerna, och installera dem i huset . Den prep förfarande består av slipning, rengöring och magnetisering plattorna före användning. Kom ihåg att orientera plattorna i samma riktning som när de magnetiseras under prep processen.
4

Montera bultarna strömförsörjning genom änden av huset, dra åt dem ordentligt och täta insidan med sealer. Undvik att använda mässing eller vanliga skruvar stål. Den frätande elektrolyt kommer att äta bort dem snabbt och möjligen orsaka glappkontakt och explosion. Använd rostfritt stål i hela konstruktionen. Anslut ström och jord kablar från batteriet till makten bultarna med en låsbricka och mutter.
5

Förbered tillräckligt elektrolytlösning att fylla elektrolysatorn till den nivå som krävs för kraftsystemet du har valt att använda. Om du använder likström, fyll enheten inom 1 tum från toppen av plattorna. Om du har valt den resonant strömkrets, fyll enheten för att täcka hälften av plattans yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134275.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.