Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Blanda olja med diesel

Bilägare har på senare år börjat tänka mer hållbara sätt att underblåsa deras fordon. Ett av de sätt människor väljer att göra detta är att använda biodiesel bränsle. Biodiesel är ett bränsle som skapas genom att blanda vegetabiliska oljor och diesel för att bilda en mer miljövänlig bränsle. Det är möjligt att framställa denna biodiesel själv hemma. Saker du behöver
Funnel
Sieve
Stor skål
Bucket omrörningsstaven
Dieselbränsle
Stor mätglaset
Vegetabiliska Eldningsolja
kan

Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av vegetabilisk olja du ska använda för att blanda med diesel. Överväg att använda rapsolja eller använd vegetabilisk olja från restauranger. Om du använder oljeavfall grönsak, måste du filtrera bort alla skräp först.
2

Filtrera oljan om du använder spillolja. Ta en stor skål och täck den med en sil. Häll oljan genom sil och låt den droppa ner i skålen. Upprepa processen två gånger för att se till att alla skräp har tagits bort.
3

Ta en mätglaset och mäter lika mängder vegetabilisk olja och diesel. Ta en stor hink och försiktigt häll blandningen i den. 50 procent diesel och 50 procent vegetabilisk olja är det vanligt mått för att blanda diesel och olja. Men, om du är i ett område där det är riktigt kallt kan du använda 80 procent diesel och 20 procent olja. Detta skapar en tunnare bränsle som är effektivare i kallt väder. (Se referenser 1)
4

Använd en tratt och häll biodiesel blandning i bränsletanken. Om du har några biodiesel kvar, använd ett bränsle kan för att bevara den för framtida bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134577.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.