Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man använder bilspel Terminologi

Bil racers agera som om de talar ett språk alla sina egna. Om du någonsin varit på en tävling med en lång tid fan eller sett en sändning på TV, är chansen att du har huvudet någon obekant terminologi. Det fina är att dessa mystiska ord är faktiskt termer för ord du förmodligen vet. Instruktioner
1

Vet ordet "utkast". Drafting är förmodligen den mest använda termen i bilspel som nykomlingar inte förstår. Enkelt uttryckt, utarbetande följer. Men detta följer från en vetenskaplig synvinkel. Genom att följa bilar så nära som möjligt den bakre bilen kan minska luftmotståndet för att spara bränsle eller bygga upp fart.
2

Se vem som vinner en "pole position." Detta görs endast med en bil per tävling. Före varje lopp, varje bil ges ett varv för att kvalificera sig för tävlingen. Startordningen bestäms av hastigheten för att ett varv. Den snabbaste bilen startar först, vilket kallas pole position.
3

förstå att "kulor" har ingenting att göra med lite av glaskulor som barnen använder för att leka. Denna racing terminologi avser små bitar av skräp på banan som gör det hala och farliga. Oftast avser den typ av marmor folk pratar om att små bitar av gummi från däcken.
4

Titta på vinkeln på spåret när någon hänvisar till "banken". Banken av en racerbana hänvisar till vinkeln. Alla spår är utformade för att luta inåt i syfte att hjälpa de tävlande. Vissa spår banken en hel del och vissa bank knappast alls.
5

Räkna med att höra om "Silly Season" när racing är nästan över för året. Detta är tiden före slutet av säsongen där lagen gör drastiska, uncharacteristic förändringar såsom bränning och anställa förare och ta på nya sponsorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149645.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.