Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur Utbrändhet i en automattvätt

Göra en utbrändhet är roligt men naturligtvis har ingen praktisk betydelse förutom i racing applikationer. I en racing program det används för att värma upp däcken och gör gummit mycket segare än normalt därmed ger mycket bättre grepp utanför linjen. Att göra en burnout ett par saker måste finnas och beaktas. Bromsarna måste frigöras från drivhjulen. Detta kan åstadkommas med en apparat som kallas bromsledningen lås. Detta används ofta på riktiga bilar fyrhjulsdrift för att tävla. Det ligger i omedelbar närhet till huvudcylindern och monteras i linje mellan befälhavaren och den främre bromsslang. När iscensättning för en utbrändhet, aktiveras bromsarna, den är aktiverad och bromsarna frigörs. Så länge brytaren aktiveras frambromsarna kommer att användas och de bakre bromsarna är gratis. I fallet med en framhjulsdriven bakre nödbromsen kan appliceras erbjuda nära samma resultat. Saker du behöver
Set av linje skiftnycklar
Bromskrets fackling kit
avbitare
Skruvnyckelsats
Roll av 14 gauge tråd
trådanslutningsdon
Byglingstråd kompressor tänger
6-tums bromsledningen med två av samma storlek gängade locket avslutar samma storlek som en i huvudcylindern
6-tums bromsledningen samma storlek som första men endast ett gängat lock ände och en kompressionskoppling

Visa fler instruktioner
1

Inspektera huvudcylindern efter rätt linjer som löper till den främre eller bakre bromsarna. Titta på främre bromsarna för bakhjulsdrift och bak för framhjulsdrift. Vanligtvis frontlinjerna är för framhjulen.
2

Skär bromsledningen ca 4 inches från huvudcylindern med slangen kniven i fackling kit. Tag bort den gängade kopplingen i huvudcylindern för den linje som klipptes. Släng den här raden och använd den nya linjen med två trådar cap slutar. Sätt i ena änden i huvudcylindern och den andra i raden lås inloppssidan port. Löst tråd i linje lås.
3

Sätt den andra raden med ett gängat lock änden i utloppet av linjen låset och löst trä den i. Sätt den yttre muttern med hålet i centrum över linjen från linjen låsa och installera hylsan över linjen. Installera mittsektionen på linjen och inåt, samtidigt som bromsledningen in i mittsektionen dra åt muttern komprimera hylsan runt linjen. Gör samma sak på den motsatta sidan av klämringskoppling.
4

Fäst solenoiden linjen låset till huvudcylindern eller fenderwell och dra åt alla kopplingar. Installera den elektriska brytaren genom att lokalisera en kraftkälla för det aktuella fordonet, vanligtvis i säkringsplinten. Montera omkopplaren på sidan av växelspaken eller där det är lämpligt att hålla knappen i medan du gör utbrändhet.
5

Kör den elektriska strömmen till den positiva sidan av brytaren och den negativa sidan till linjen låset positiva eller batteri sidan. Jorda den svarta kabeln eller jordledningen till en bra jord. Pumpa bromsarna flera gånger och kontrollera huvudcylindern för läckor.
6

Starta motorn och sätta bilen i enheten. Samtidigt trycker på bromspedalen trycka in och hålla i linje låsknapp knappen. Släpp bromspedalen och kontrollera att bilen inte rullar. Om det gör, släpp knappen och tryck på bromsarna lite hårdare, tryck sedan på knappen och håll och försök igen. Tryck på gasen för att snurra hjulen och göra utbrändhet. När du är redo att lansera bara släpp brytaren linjen låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149646.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.