Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man blir en Street Racer

Om filmen "The Fast and the Furious" verkade en karriär utbildning film, är det förmodligen för att du har haft de intensiva scenerna street racing. Street racing sitt ursprung i södra Kalifornien på 1950-talet, där tonåringar och unga vuxna tävlade modifierade bilar ner kvartal mil sträckor eller på vägbanor. På grund av risken för olyckor, har de flesta stater förbjöd street racing. I ett försök att motverka illegal racing, ett antal kommuner i Kalifornien, Florida, Arizona och på andra håll tillåta lagliga street races, som hölls på specifika platser. Dessa arenor värd tävlingar, intygar gånger och ger gropar för reparationer före och efter tävlingarna. Saker du behöver
Körkort
Bil
Registrering
Bilförsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en tävling som du kanske vill in. I ett försök att hålla förare från värd illegala street races, har ett antal kommuner börjat organisera lagliga street races längs slutna vägavsnitt eller på slutna banor för racing arenor. Den första resursen nedan ett exempel på laglig street racing. Kontrollera med din statliga justitieministerns kontor, ditt lokala sheriffens kontor eller din lokala chefen polisman avdelning för att fråga om en tidsplan och plats för vissa juridiska händelser street racing.
2

uppfylla någon pre-licenskrav av tävlingsledningen eller organisation. Till exempel kräver National Hot Rod Association (NHRA) eventuella blivande förare att ansluta sig till organisationen och få en NHRA tävlingslicens om en racer planerar att köra en bil kan passera kvartalet mil i en tid av mindre än 9,99 sekunder.

3

Ring arrangörer eller plats för att ta emot ett race registrering eller ladda registreringen från respektive hemsida, där så är tillämpligt.
4

Välj typ av ras du vill ange. Marknadsplatser som erbjuder olika typer av tävlingar. "Heads-up" stil tävlingar grop en förare mot varandra i en enkel eller dubbel-eliminering, tidsinställda dragrace ner en uppsättning längd, t.ex. en fjärdedel eller 1/8-mile. "Handikapp" raser utmana en förare att ställa in en tid som hans bil passerar en viss sträcka och segraren är den drivrutin som bäst motsvarar den förinställda tiden.
5

Fyll i registreringsformuläret och skicka det till organisationen eller plats, tillsammans med några anmälningsavgifter.
6

Kontrollera att din bil uppfyller de normer eller gränser som anges av racing organisation eller plats operatör. Till exempel, släpar Qualcomm i San Diego sätter en 93-decibel gräns på ljudet från bilens avgaser. National Association of Legal Street Racing (NALSR) kräver att en bils dörr öppen från insidan och utsidan, och det tillåter inte tävla i någon bil med en roterande eller luftkyld motor.
7

Gör eventuella ändringar i ditt fordon för att uppfylla de normer eller begränsningar i racing organisationen. Vissa händelser tillåter lustgas-oxid-system medan andra kräver att en förare inaktivera dessa system eller tillhandahålla en cut-off switch.
8

Ta ditt körkort, registrering, bil, och i förekommande fall, bevis på försäkring till spåret på tävlingsdagen. Om du är under 18 år din målsman kan behöva antingen följa med dig till spåret och underteckna ett formulär, eller post i en attesterad, pre-undertecknade formuläret. Observera att vissa platser kräver ett race aktör att köra sin bil på banan, medan andra arenor eller organisationer tillåter en drivrutin att bogsera hennes bil till löpbanan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149685.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.