Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur hittar man de lägsta School Pris Traffic

Trafik skolor finns över hela landet. Men om du bor i ett storstadsområde, har du många alternativ. En trafik skola är bara en annan möjlighet att leta efter fynd. Här är stegen för att hitta vad du letar efter. Instruktioner
hitta rätt kurs
1

Forskning på telefon gula sidorna för att se trafiken kurser i ditt område. Sök efter "Förarens utbildning" eller "Traffic School." De större storstadsområden har fler valmöjligheter att hitta inte bara lägsta pris, men de bästa funktionerna i någon kurs.
2

Kontrollera tillgängligheten av online-trafiken klasser eller seminarier. Det finns många alternativ där ute, och alla erbjuder de viktiga säkerhetsaspekter att göra din trafik kurs ger dig de kunskaper du behöver.
3

Håll en lista över de trafikklasser du hittar och notera avgifter för varje enskild uppsättning klasser. Din statens Institutionen för motorfordon godkänner klasser som passar de flesta budgetar (med andra ord, det lägsta priset trafiken skolan).
Begränsa dina val
4

Ta en klass online från GetDefensive.com. Detta 6-timmars kurs är godkänd av trafiken domstolarna i alla stater för att få den otäcka biljett av din körning rekord för det lägsta priset. Bryt bort från den vanliga studie initiativet genom att ta en klass från
5

ComedyGuys.com (även på nätet men erbjuder en vanlig klass inställning samt) för lite skoj blandas med utbildning. Komedi Killar lär trafiken skolan med humor. Varje instruktör är en licensierad komiker uppfyller föreskrifterna i en trafik skola kurs.
6

Försök med en annan online-kurs som erbjuds av SafeMotorist.com. Denna trafik skola är domstolen godkänt och tagit när det passar dig. Några av fördelarna bjudet på webbplatsen inkluderar "obegränsade omtagningar."
7

Studera Trafikskolan listor i din lokala gula sidorna om du hellre vill gå på beprövade, på plats class riktning . Större städer kommer att visa så många som 20 kurser (och ibland mer) som erbjuds med sådana betrodda namn som "Sears Driving School."
8

reservera din plats, registrera dig betalar dina pengar och ta kursen den dag som tilldelats. Ägna en dag av din tid och uppfyller kraven för att få din trafik biljett bort eller att få den rabatt på din försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149694.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.