Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Förteckning över Traffic kränker Skolor i södra Kalifornien

Delta trafik skolan kan vara en skrämmande och ibland skrämmande upplevelse. Men med rätt instruktör, kan den tid du spenderar på trafiken violator skolan faktiskt vara både pedagogisk och givande - och det kan göra dig till en bättre förare. Delta i trafik skola hjälper dig att undvika biljetter i framtiden. I vissa fall, kan bevisa att han avslutat en kurs sänka dina försäkringspremier samt. Low Budget Trafikskolan

Low Budget Traffic School (lowbudgettraffic.com) grundades 1965 av Aaron Hernandez. Mr Hernandez är en pensionerad Los Angeles County polis. Mr Hernandez undervisar fortfarande i klassrummet, instruerar eleverna om fördelarna med säker körning. Målet för hans verksamhet är att erbjuda låg kostnad, hög kvalitet körning utbildning för människor i Los Angeles County-området. Det har också kontor i Long Beach och Paramount.

4140 Paramount Blvd.

Lakewood, CA 90712

(562) 496-2308

A1 Driving och Trafikskolan

A1 Driving och Traffic School (a1safedriver.com) erbjuder en anpassad strategi för att driva skolan. Denna skola har varit i branschen sedan 1965 och främst betjänar invånarna i Orange County. Ägaren till skolan, Abraham Polanco, startade den här verksamheten för att bättre utbilda och tjäna familjerna i sin gemenskap på vanor säker körning. Den har två platser, en i Los Angeles, och en i Orange County

11315 W. Washington Blvd

Los Angeles, CA 90066

(310) 390.. - 3303

Orange County Satellite Office

(714) 752-3748
Billiga Trafikskolan

Billiga Trafikskolan (cheapschool.com) grundades 1962. Skolan ligger i Culver City i Kalifornien. Billigt Trafikskolan använder en multimedia presentation att hålla eleverna underhöll och engagerade genom hela den kursen. Klasserna erbjuds på olika platser i delstaten Kalifornien. De erbjuder flexibla scheman på ett antal gånger under veckan och på helgerna.

4508 Atlantic Ave.

Long Beach, CA 90807

(800) 234-7283 Addera Ice House Comedy Trafikskolan

Ice House Comedy Traffic School (icehousecomedy.com /html /trafficschool.html) tar en annan inställning till undervisning - genom att bjuda eleverna att skratta med "trafik humor." Under kvällar och helger arbetar Ice House som en stat av California Department of Motor Vehicles Certified trafik skola. Late night dock förvandlar The Ice House Comedy Trafikskolan i The Ice House Comedy Club. Trafik skolelever får två gratis biljetter till en show vid avslutad kurs.

24 Mentor Ave

Pasadena, CA 91106

(626) 683-8584
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149735.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.