Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man gör en bakre Burnout Wheel Drive

Rear-wheel-drive utbrändhet kan utföras för visuell effekt eller för praktiska ändamål. Innan racing ner kvartal mil remsa, är det klokt att göra en utbrändhet för att ta bort skräp, såsom sand, från däcken, och att värma dem för extra grepp. Perfecting en utbrändhet kan ta många försök innan man kan undvika motorstopp fordonet eller döda utbrändhet. Instruktioner
1

Drive tre fjärdedelar av vägen i vattnet rutan om utbrändhet utförs på ett spår. Vattnet box är en våt utrymme specifikt används för att bränna ut däck. De vatten resulterar i en snabbare förlust av dragkraft och samtidigt minimera mängden av slitbanan som förlorats genom utbränning. Utan en vattenlåda kan mer slitbanan att förloras.
2

Rev upp motorn till en hög RPM eller (varv per minut), beroende på hur mycket vridmoment bilen har. Släpp kopplingen att snurra bakdäcken. Addera 3

Tryck försiktigt på bromsbelägget med vänster fot när revolutionerna gå upp. Om bromsen för hårt, kommer utbrändhet stannar och bilen får stanna. Om bromsen inte tillämpas tillräckligt hårt, kan bilen krypa framåt.
4

Feather gaspedalen, hålla revolutionerna upp i effektklass är vilken RPM bandet där fordonet har mest makt . Den effektklass i de flesta fordon är mellan 1.000 och 2.000 RPM under redline. För att göra detta, tryck på gaspedalen regelbundet så varvtalet stannar i effektklass och inte utmärka sig i redline. Den Redline är den gräns som RPMs max ut och in i denna zon kan orsaka motorskador. Håll däcken snurra i cirka fem sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149663.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.