Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man lär Executive Protection körkunskaper

Synen av en limousine och en grupp av sportbilar kör genom signalerar ankomsten av en dignitär. Säkerheten av presidenter och premiärministrar lägger i händerna på sina förare. Du kan delta i skyddet av nationella och internationella ledare när du lär personskydd körskicklighet. Instruktioner
1

Anpassa din personskydd körförmåga att olika fordon för att skydda din huvudman. Du måste kunna utföra dessa färdigheter på samma sätt i en sports utility vehicle, en limousine och en fyra-dörrars sedan.
2

Utveckla komfort med körning i en kortege som du lär personskydd körning färdigheter. En kortege förlitar sig på kompetensen hos enskilda förare att flytta unisont och ger maximal säkerhet för kunden. Addera 3

Öva övergången av din huvudman från baksätet till sin slutdestination som du lära verkställande färdigheter skydd körning. Du måste lära dig att skydda klienter med en öppen dörr och se den kortaste vägen till en säker entré.
4

Utnyttja utbildning tillgängliga via myndigheter och militären att lära personskydd körskicklighet. Din erfarenhet som en skyddande tjänster entreprenör för ambassadörer och representanter börjar med månader av övningskörning.
5

Genomföra en avancerad undersökning av stads-och landsbygdsmiljö som du fortsätter att lära personskydd färdigheter. Du behöver veta varje gata, trottoar och underjordiska vägen till din slutdestination att säkra din klient fullt.
6

Skapa en checklista över säkerhetsåtgärder som används inne i bilen innan du får din första position personskydd . Denna checklista ska innehålla användningen av säkerhetsbälten, axelremmar och begränsad cellulär kommunikation för att hålla hoten mot din huvudsakliga utanför bilen.
7

Rådgör med din rektor att gå över säkerhetsåtgärder och hot används i hela hela resan. Du måste svara på särskild begäran från din klient i samband med din kortege övergripande säkerhetsplan och aktiva hot nära din slutdestination.
8

Arbeta med lokala myndigheter för att hitta ett öppet område där du kan öva 180 -graders svängar, rammar och andra manövrar som krävs för att skydda en verkställande klient. Du ska simulera ditt uppdrag minst en gång innan du hämtar din klient att träna Kinks i din plan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149641.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.