Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur kan jag få Trafikskolan på internet?

Trafik biljetter kostar pengar. Du kommer att få betala en domstol för citatet, och du kan drabbas av en ökning i dina försäkringsersättningar. I vissa fall kommer att fylla en godkänd trafik skola hjälper dig att få en biljett avvisas eller avlägsnas från din permanent register, vilket kommer att bidra till att förhindra en ökning av dina försäkringskostnader. För ökad bekvämlighet, många domstolar godkänner nu online-trafiken skolor. Online-trafiken skolor är självstudier och certifiering skickas till dig via e-post och e-post. Saker du behöver
Trafik biljett
Drive Credit licens
eller betalkort
Visa fler instruktioner
1

Hitta en online-trafiken skolan som är godkänd i länet och stat där du fått biljetten. Den On-Line trafik skolan, till exempel, är endast godkänt i ett fåtal stater --- Kalifornien, Arizona, Florida och Texas. Traffic School Online, å andra sidan, är godkänd i 22 stater.
2

Ring domstolen noterat på biljetten att kontrollera att online-trafiken skolan du har valt är godkänd av den domstolen. Många online-kurser kommer att ange vilka domstolar eller län där de inte är godkända under registreringsprocessen.
3

Anmäl dig till online-trafiken skolan. Markera stat och landsting där biljetten utfärdades. Ange ditt fullständiga namn, adress, körkort nummer, biljettnummer och kredit-eller betalkort information. Om erbjuds, välj om du vill skicka ditt certifikat avslutad kurs till domstolen. När betalningen är godkänd, kommer du vara inloggad och kunna börja defensiv körning program.
4

Slutför trafiken och defensiv körning kurs på nätet. I undervisningen ingår att läsa om defensiv körning taktik och regler väg. Online-trafiken skolor är typiskt självstudier, men vissa domstolar kräver att en godkänd trafik kursen vara avslutad inom ett år eller mindre av det datum då biljetten utfärdades. Kontakta domstolen eller läs biljetten att ta reda på om tidsfrister.
5

Passera defensiv körprovet. Du är vanligtvis krävs för att passera 80 procent av frågorna innan ett intyg om fullgörande utfärdas. Intyget skickas till dig, är anmälan utfärdas till dig via e-post och certifiering postas till domstolen, om det anges under registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149722.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.