Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

San Diego trafikområde Skolor

Om du har fått en trafik biljett i San Diego, kan du ha rätt att närvara trafik skola i stället för att betala böter och ta emot ett dåligt betyg på din drivande post. Enligt Superior Court of California för länet för San Diego, två till tre veckor efter att ha mottagit din trafik biljett, får du ett meddelande från domstolen om huruvida eller inte du är berättigad att närvara trafik skola. Om så är fallet, finns det ett antal trafik skolor i länet som är godkända av domstol. Laff 4 Less Komedi Traffic School

många trafik skolor är utformade för att underhålla samt utbilda, såsom Laff 4 Less, som öppnades 1995 av en stand-up komiker. Detta företag erbjuder åttatimmars, DMV-godkända klasser trafik kränkare varje dag utom tisdagar och söndagar. Instruktörer kommer att lära dig att bli en säkrare förare medan du använder humor för att göra lärandet roligare. Klasser undervisas vid sex olika platser i San Diego County: Chula Vista Best Western Hotell, Den portugisiska Hall i Point Loma, The Comedy Palace i Clairemont Mesa, Coco restaurang i La Mesa, Annas Family Restaurant i Lemon Grove, och Quality Inn & Suites i El Cajon.You måste ringa i förväg för att boka din plats. Klassen kostar $ 39,95 och du får ditt certifikat för färdigställande så snart klassen är över (pris gäller från februari 2010).

Laff 4 Mindre Comedy Traffic School4817 Palm Ave. Suite BLa Mesa, CA 91941 (619) 465-0137 laff4less.com
La Mesa Körning och skolor Trafik

Denna skola har serverat San Diego County i 31 år och erbjuder tre olika klasser varje vecka --- På lördagar, vardagar och kvällar. Instruktörer kommer att hjälpa dig att bli en säkrare förare och undvika framtida biljetter. Drycker och snacks finns under klassen. Alla klasser undervisas på bolagets kontor i La Mesa och du får ditt certifikat för färdigställande omedelbart efter lektionen är över. Du måste ringa i förväg för att boka din plats. Detta är en åtta timmars kurs och kostnaden är $ 40 (priset gäller från februari 2010).

La Mesa Körning och trafik Schools7245 University AvenueLa Mesa, CA 91941 (619) 466-5077 lamesadrivingandtrafficschool.com
Addera Improv Trafikskolan

berömda Improv Comedy Club har en trafik skolklasser erbjuder hölls i flera San Diego platser. Klasserna undervisas av DMV-godkända instruktörer som också är professionell komiker och underhållare. Denna skola erbjuder standard åtta timmars klass och även 12 - och 16-timmars lektioner som vissa lagöverträdare sorteras ta av domstolen. Klasser undervisas på olika hotell i närheten av San Diego, inklusive San Diego katamaran, Carlsbad Hampton Inn, Doubletree i Del Mar, Howard Johnson i Encinitas, Sheraton i La Jolla, och Best Western i Oceanside. Efter klassen är över, kommer du att få ditt certifikat för färdigställande tillsammans med gratis comedy club passerar värderas till nästan 100 kr. Du måste ringa i förväg för att boka din plats. Kostnaden för åtta-timmars kurs är $ 34,95, är den 12-timmars kurs 55 USD och den 16-timmars kurs är $ 75 (alla priser gäller från februari 2010).

Improv Traffic School1740 La Costa Meadows Dr San Marcos, CA 92078 (800) 775-LAFF (5233) myimprov.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149706.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.