Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Godkända Kalifornien Traffic Skolor

När en bilist i Kalifornien begår ett rörligt kränkning och beordras att delta i en statligt godkänd och-certifierad trafik skolan, har förövaren kvar med frihet och ansvar att välja vilken skola de kommer att närvara. Men det finns bokstavligen hundratals godkända trafiken skolor i hela staten, så om du letar efter en att delta, kommer du förmodligen att göra lite online forskning för att hitta ett ackrediterat, licensierad skolan. Klassrum Plats Lista

Det första du bör göra när du söker efter en skola i ditt område är kontrollera California Department of Motor Vehicles klassrummet plats lista. Listan, som genereras månadsvis i pdf-form ger en uppdelning av samtliga ackrediterade trafiken skolor i hela staten. Listan är i alfabetisk ordning efter län och stad i varje län. Listan innehåller namn och telefonnummer för varje av de hundratals skolor inom Kalifornien, samt information om avgifter, förlängningar tid och avbokningar klass.
School License Status
< p> När du har tittat igenom klassrummet läge listan och hittade en eller flera skolor som du är intresserad av att delta, måste du titta på skolan (s) upp i Kalifornien DMV databasen för att se deras licens är fortfarande ström. Besök statens DMV: s Occupational License Status sida Information System för att söka efter status på skolan licens. När du klickat på "Starta sökningen" knappen kommer du att tas till en sida med ett rättsligt meddelande och ansvarsfriskrivning som du måste godkänna för att kunna använda systemet. Läs avtalet och om du accepterar villkoren, klicka på "Jag godkänner" och fortsätter.
Hitta en skola

: Efter att du samtycker till villkoren, kommer du att tas till en ny sida, där nära toppen du kommer att hänvisas att välja ett företag kategori. Välj 'School Traffic Violator "från rullgardinsmenyn listan, och även ange namnet på den skola vars licens du vill kontrollera. Om du inte har namnet på skolan, ange namnet på staden och /eller postnummer. Efter det, klicka på "Get License Information"-knappen och följande sida kommer att ge dig den information om antingen ett specifikt företag, om du in namnet, eller alla skolor trafik inom staden och /eller postnummer du angav.

Detaljerad License Information

Klicka på en länk för att välja en av de listade företagen och bland den information som du bör se är: skolans namn, licensnummer, fullständig adress, telefon- nummer och ägarens namn, bland annan information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149711.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.