Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur att köra som en NASCAR Driver

Den genomsnittliga NASCAR fan uppskattar professionell racing för skicklighet inblandade i hanteringen bilar i höga hastigheter. Du tittar på tävlingar varje helg att tänka på svårigheten att hantera en högpresterande bil och prata med gropen besättningen. Din uppskattning av NASCAR kommer att öka när du lär dig att köra som en NASCAR förare. Instruktioner
1

Lås dina ögon på en stationär punkt i varje hörn på ett spår för att köra som en NASCAR förare. Din frestelsen att stirra ner andra förare kommer att leda din bil att glida över spåret. Titta på en annons längs spåret väggen under varje varv för att hålla bilen på rätt väg.
2

behärska de metoder för push-och lös styrning för att köra som en NASCAR förare. Drivrutiner använder push-styrning när de vill fronten att glida lite och ta sin bil tillbaka i rad efter en hörna när de använder lös styrning.
3

Öva med din vänstra fot för bromsning För att köra som en NASCAR förare. Proffs lär sig att kringgå den vanliga tekniken med höger fot för både acceleration och inbromsning att hålla hög hastighet.
4 comfort

Gain med manuell växellåda för att köra bil på den professionella kretsen. Closed-hjuliga bilar på NASCAR kretsen använder manuella växlingar uteslutande i syfte att maximera motoreffekten.
5

Ha en full uppsättning av racing redskap som du lär dig att köra som en NASCAR förare. Strap på en hjälm och klättra in i en flamsäker dräkt för att simulera den nivå av komfort i en racerbil.
6

Scout professionella racing skolor i din region för att lära sig att köra som en NASCAR drivrutin. Ditt fokus bör vara på skolor som har lärare med professionell körupplevelse att få den bästa undervisningen möjliga.
7

Lär dig att kommunicera med din crew chief bibehållen hastighet för att fortsätta din utbildning som yrkesförare. Din utbildning i NASCAR-stil körning är ofullständig utan testar konversationer samtidigt som höga hastigheter och titta ut för konkurrenterna.
8

Odla en medvetenhet om slitage på dina däck. Racers med erfarenhet på professionell nivå vet hur många miles de kan sätta på däck innan de behöver en förändring i gropen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149640.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.