Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Spåra Idéer Day Trailer

Både nybörjare motorcyklister samt decennier erfarna huvud till bra dag varje år med avsikt att träffa människor som delar deras passion för cykling. När du inte är på banan förbättra din körförmåga eller försöker toppen din senaste snabbaste hastighet, utnyttja utrymmet i din släpvagn. Många idéer finns för att göra detta utrymme funktionella oavsett om du är hungrig, trött eller bara letar efter någonstans att koppla av med nya vänner. Prata Shop
Deck

ut din släpvagn med sittplatser och bjuda in andra cyklister inne för att umgås och prata butiken i väntan på att träffa banan i mellan körningarna. En snabb och enkel lösning för gemenskap sittplatser är att spendera några minuter före helgen och bygga fyra eller fem trä rutor för att fungera som sittplatser. Bifoga dessa till den inre väggen (er) i din enhet med gångjärnen och vik upp dem för att transportera din cykel och verktyg. Släpp ner dem för sittplatser vid behov under dagen och bjuda in grannarna till pop i. Ta cykling tidskrifter, drycker och snacks med dig för underhållning. Uppmuntra de andra åkarna att dela reparation tips och strategier med dig. Bärbar belysning och ficklampor rekommenderas också för sent på kvällen användning. Säkerställa att du får en god natts sömn genom att avsätta tid innan den stora helgen för att konstruera och
vila fridfullt

lägga en hopfällbar säng för din släpvagn. Detta projekt behöver inte vara komplicerat eller ta en stor del av tiden. Vik din säng upp mot väggen under dagen och njut av ökat utrymme för att umgås eller för att förbereda dig för nästa körning på banan. Ta din längd samt längden på din släpvagn beaktas vid fastställandet av storleken på din säng. En motorsåg och borrmaskin är nödvändiga för att bygga sängen och fäst den på väggen. Placera en luftmadrass ovanpå färdig träram, lägg en kudde och njuta.
Eat Well
p Om du ska slå alla andras tider och hastigheter runt banan, du kommer att behöva äta hela dagen. På baksidan av släpet är en idealisk plats för att ställa upp en portabel köket för att hjälpa dig att uppfylla detta mål. Inrätta en bärbar spelbord och ha förlängningssladdar till hands. Om du ansluter till ett eluttag är inte ett alternativ, bege dig till en utomhus butik och plocka upp ett stormkök som inte krävs elektricitet för att driva den. Öka energi, produktivitet, koncentration och fokus under hela dagen genom att hålla frukt, barer protein, havregryn, bönor och nötter till hands. Ta med en kylare och packa den med is och fisk, tillsätt en bakad potatis för kolhydrater och lämna rummet i kylaren för öl om så önskas. Plast mjölk lådor fungerar som platser om traditionella stolar är inte tillgänglig.
Underhållande driftstopp

Bara för att du inte är fortkörning runt banan betyder inte att du kan " t vara racing varje sekund av dagen på din spelkonsol. Parkera din släpvagn nära ett eluttag eller ta med din egen bärbara generator tillsammans och koppla in enheten för användning. En liten fyrkantig spelbordet bör passa väl in de flesta trailers och du kan enkelt sätta upp en TV-skärm eller monitor ovanpå. Återvinn en gammal kyrkbänk eller kasta en trä bänk i trailern och du har fått din sittplats. Sittsäckar är en skön alternativ för placering om du inte tycker om hårt trä. Ta med massor av kuddar, har en plats på dem och bjuda in andra cyklister inne att spela racing spel med dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149689.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.