Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur Släpp Clutch

Släppa kopplingen , eller starta , är en teknik som används i racing för snabb acceleration . Tanken är att rev motorn att producera maximalt vridmoment , släpp kopplingen och sedan tillämpa den kraften till hjulen , med ett minimum av spinn . Instruktioner
1

Placera din bil och komma till ett fullständigt stopp . Det är bäst att utföra en lansering på ett spår under lämpliga förhållanden .
2

Skjut kopplingen hela vägen ner med ena foten och trycker på gaspedalen med din andra foten . Höj motorns varvtal till en jämn nivå , hålla det på en måttlig sortiment för ditt första försök . När du blir förtrogen med proceduren , kan du öka varvtalet .
3

Lyft foten från kopplingspedalen långsamt , till den punkt där bilen är på väg att börja röra sig , och sedan hålla båda pedalerna stadigt .
4

Vänta tills du är redo att starta . Sakta låt upp på kopplingen , och samtidigt snabbt tryck på gaspedalen för att starta bilen . Du vill ha en snabb lansering utan en extrem mängd däck spinning . Om du har för mycket däck spinn , sänka RPM på din nästa försök .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149644.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.