Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

DUI Skolor Nära El Cajon, Kalifornien

Drivers greps för bilkörning under påverkan (DUI) är ofta krävs för att ta kurser på en licensierad DUI skolan innan återfå körkort privilegier. Dessa kurser undervisar om körsäkerhet samt alkohol och narkotika medvetenhet. Det finns fyra DUI skolor i närheten av El Cajon, en förort till San Diego. Alla skolor är inom San Diego County och accepteras av El Cajon tingsrätt. ACCORD DUI

ACCORD är en DUI program för personer som har arresterats för och dömts för rattfylleri. Program deltagarna måste ha en remiss från domstolsväsendet. ACCORD är ett statligt licensierade program, och finansieringen kommer från United Way, donationer till välgörande ändamål, och landsting och federala källor. ACCORD ligger i La Mesa, cirka 10 minuter från El Cajon. The MAAC rattfylleri Program Addera MAAC DUIP

(DUIP) är ett rådgivning program för personer gripits och dömts för rattfylla. Programmet ger individuell och gruppterapi, samt utbildning för dem som har ställts av domstolsväsendet, skyddstillsyn avdelning, eller Department of Motor Vehicles. De flesta deltagarna delta i programmet en gång i veckan, deltar i ett möte samt en pedagogisk session. Tjänsterna tillhandahålls i både engelska och spanska. Den MAAC byggnaden är i Chula Vista, cirka 20 miles från El Cajon.
SDSU DUIP

San Diego State University erbjuder en DUI program genom dess centrum för Alkohol och narkotikaundersökningen. Deltagarna måste ha en remiss, men det kan vara från San Diego County, delstaten Kalifornien eller någon annan stat. Programmet ger utbildning och rådgivning. Det finns sex olika program, beroende på graden av avgiften, från sex veckor för en alkoholrelaterad vårdslös körning avgift till 18 månader för flera eller återfall. Centret ligger i Keamy Mesa området San Diego, en 20-minuters bilresa från El Cajon.
Företagshälsovård

Occupational Health Services i San Diego bedriver verksamhet en DUI program för dömda gärningsmän. Program är anpassade till den övertygelsen, och inkluderar kortfristig utbildning för vårdslös körning och tre-och sex-månaders kurser för DUIs. Utbildning klasser krävs, som är grupp-och enskilda sessioner rådgivning, båda finns på engelska och spanska, samt uppföljning och spårning tjänster tillhandahålls för att övervaka framgångsrika. OHS ligger i San Marcos, en 40-minuters bilresa från El Cajon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149737.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.