Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Camaro

Bogsering en Chevrolet Camaro kräver en släpvagn bil transportör --- ett flak trailer Camaro är fäst för bogsering. Denna metod används för att skydda Camaros sändningen från skador. Vid körning med släpvagn måste du bo inom gränserna för dragfordonet. Kontrollera att den maximala dragkapacitet på detta fordon är större än vikten för släpvagnen plus Camaro för en säker resa. Saker du behöver
Car carrier trailer
Visa fler instruktioner
1

Sänk släpets koppling till dragfordonet hitchkrok och lås den på plats genom att låsa spärren med en Hitch stift.
2

Anslut släpets kedjorna till bilens dragkrok genom att korsa dem under kopplingen. Skjut släpets kabelhärvan till bilens elektriska mottagare.
3

Dra bakluckans lås stift ut och sänk sakta ned bakluckan till marken.
4

Drive Camaro på biltransporter vänd framåt. Center bilen på mitten av vagnen. Placera fordonet i parken och dra åt parkeringsbromsen.
5

Fäst de bakre trailer kedjorna till bakramen eller axel Camaro på båda hörnen. Kedjorna bör vara lika tätt mellan de två.
6

Fäst de främre trailer kedjorna till den främre ramen eller axeln på den Camaro på båda hörnen. Placera Camaros transmissionen i friläge och frigör parkeringsbromsen.
7

Dra främre kedjorna jämnt med kedjan vinschar tills de är täta. Detta kommer att dra åt de bakre kedjorna samtidigt. Lås kedjan vinscharna på plats med låspinnar.
8

Placera Camaro i parken och tillämpa sin parkeringsbromsen. Höj bakluckan för flak trailer och lås fast med låspinnar.
9

Drive dragfordonet 500 fot och stannar. Dubbelkolla alla anslutningar på släpet och fordon för att säkerställa att de är fortfarande tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149475.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.