Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips om Chaining upp en 18 Wheeler

I hjärtat av USA: s transportsystem slår i 18 motorcyklister, leverera varor från kust till kust i en mängd olika förhållanden. Vissa norra och bergiga landskap har vägar som blir ogenomträngliga av standard semifinalen. Chaining upp en 18 wheeler eller installera slirskydd tillåter föraren att navigera branta, isiga och snöiga vägar. Förordningarna

I vissa delar av landet krävs att alla 18 motorcyklister bär slirskydd i händelse av svåra väderförhållanden. Kontrollera din rutt innan du lämnar för några områden som kan kräva kedjor och planera därefter. Följ vägskyltar på när man installerar dina slirskydd och se till att du är på en säker plats borta från all trafik när du gör det. När på sidan av vägen, rekommenderas det att du ställer höga koner synlighet trafik på framsidan och baksidan av bilen för att varna förare av din närvaro.
Chain Förvaring

flesta semi lastbilar har rack kopplade till hytten för att lagra slirskydd. Kedjorna bör vara inneslutna i en påse eller täckt med en presenning för att förhindra isbildning som skulle göra dem svårt eller omöjligt att installera. Efter avlägsnande av kedjorna, är det viktigt att spraya dem med en oljebaserad smörjmedel för att förhindra rost och ta bort eventuella korrosion.
Kedjor

snökedjor bör väljas i enlighet med däckets storlek av fordonet. De måste vara prov-installerade så att de passar innan de används i verkliga förhållanden. Installera aldrig kedjor som är alltför rostiga eller i dåligt skick eftersom de kan gå sönder och orsaka skador på lastbilen och släpet. Gummi spänning sladdar bör användas för att hålla kedjorna tätt säkrade på däcken. Dessa sladdar bör inspekteras före användning, eftersom de kan torka ruttnar snabbt och bli oanvändbar. Installera slirskydd
Installation

kan vara en svår uppgift för nybörjare så det rekommenderas att utbildas eller titta en erfaren användare innan du påbörjar installationen. Lägg ut kedjorna över däcken och flytta lastbilen framåt några meter så att kedjorna är direkt under däcken. Anslutning av bakre sidan av kedjan först tillåter dig mer utrymme att förbinda de främre eftersom detta kan vara svårt och kan kräva användning av ett spett. Dra åt justering klipp eller låsklämmor om presentera eller fästa spännband för att hålla kedjorna tätt hålls över slitbanan. Efter installation kedjorna, köra lastbilen några miles sedan stoppa och anpassa dem för att säkerställa en korrekt passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149474.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.