Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du uppdaterar bilnavigeringssystem

Bil navigationssystem är system i fordonet som ger kartor och vägbeskrivningar för föraren . Elektroniska navigationssystem är vanligtvis kallas en GPS , annars känd som en Global Positioning Satellite . GPS är en elektronisk apparat som bestämmer där föraren är placerad och hur man får till sin slutliga destination . Förare kan ställa in GPS på en karta också. Medan systemet är användbart , byggande och nya vägar kräver en uppdatering av mjukvaran för att få den senaste informationen och kartorna . Saker du behöver
kartskivor
Visa fler instruktioner
1

tillåter de automatiska uppdateringarna . Vissa GPS-system har automatiska kartuppdateringar tillgängliga som släpps regelbundet . När dessa är tillgängliga , kommer GPS fråga användaren och användaren måste tillåta systemet att komma åt uppdaterade materialet .
2

Köp de nyaste kartskivor . Navigering systemuppdateringar släpps i form av en karta skiva regelbundet under hela året . Detta ger den mest uppdaterade informationen tillgänglig för föraren .
3

Ladda kartskivor till GPS . De exakta lastning alternativen varierar beroende på modell . Se bruksanvisningen för navigationssystemet för lastning detaljerna . De flesta kräver satt i skivan och välja knappen OK när du uppmanas av systemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148708.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.