Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

American Racing Tips

Genom åren har racing blivit en av de mer populära typer av sport i USA. Visst, är det varje förares mål att komma ut den bästa och avsluta snabbast för varje lopp. I samtliga race-bil tävlingar, betyder seger inte bara förlita sig på föraren. Det beror också på hur tävlingsbilen har upprätthållits och konfigurerats. Följaktligen finns det flera tips förare kan vara användbara i varvar upp sina resultat. Däcktryck

Lufttrycket i varje race-bilens däck påtagligt kan påverka bilens prestanda. Specifikt påverkar lufttrycket betydligt däcken fjäderkonstant. Till exempel kommer för mycket lufttryck gör det svårare för däcken att vända hörn, och en brist i lufttrycket gör det svårare att köra bil och skriv kurvor. En viktig anmärkning igenom, behöver däck som används för racing inte nödvändigt behöver en balanserad slitbanan. Snarare är det viktigt att testa bilen och vilken lufttryck inställningar stödja dess prestanda bäst.
Compound Selection

Arrangera sammansatta inställningarna för bil är mer komplicerat än att få rätt lufttryck. I huvudsak anser föreningen inställning för däcken förarens önskemål och vilken typ av spår där loppet kommer att genomföras. Vanligtvis tar det testkörningar för förare att hitta rätt väljande föreningen val. Det finns några grundläggande steg drivrutiner kan vidta för att börja bestämma deras rätt förening val. Att få rätt föreningen urvalet börjar med tre typer av däck: mjuk, medium och hård. För oljig och blöta spår, prova att använda mjuka däck. Använd medelstora däck när man kör på torr yta. Växla till hårda däck och se skillnaden. Att veta hur varje däcktyp svarar på en yta kommer att hjälpa en förare att avgöra rätt typ av förening inställning för bilen. Om ytan har varierande förutsättningar (torr på ena sidan och våt på andra) sedan kombinera miljö för både medelstora och mjuka däck borde göra susen.
Magnetisk
Partikel Inspektion

Innan du går ut för att tävla, är det viktigt att kontrollera de delar av bilen. Ett sätt att upptäcka brister är genom magnetpulverprovning eller MPI. MPI är användbart för att avgöra om sprickor på ytan av de delar visar på ett ännu större problem. Att bära MPI är järnpulver strös över den del som skall inspekteras. Efteråt är magnetisk kraft som anbringas. Om det är inget fel, kommer den järnpulver förbli helt enkelt utspridda. Men om det finns ett fel, kommer den järnpulver ackumuleras över till det drabbade området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148746.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.