Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här fyller en adressändring på DMV i Oregon

Staten Oregon kräver att du meddelar DMV av en adressändring inom 30 dagar efter att ha flyttat. Det finns ingen avgift för en adressändring, men det är att ändra din adress på en DMV kontor reserverat för förare att få en korrigerad körkort och det finns en liten avgift för detta. Den Oregon DMV kan du ändra din adress per post eller online. Denna tjänst är gratis och relativt snabbt, men kommer du inte att få ett nytt körkort. Om du vill ändra din adress på nätet eller per post, se "Tips"-avsnittet. Saker du behöver
Bevis på adressändring
Bevis på personnummer
Visa fler instruktioner
1

Samla dokument för att bekräfta din nya adress. Minst en originaldokumentet verifiera din nya adress krävs. Godtagbara dokument inkluderar en hyra eller leasing kontrakt, dokument inteckning eller någon del av e-post från ett elbolag, borgenär eller finansiella eller statlig institution.

Lokalisera ditt Social Security-kort eller ett dokument som visar ditt personnummer. Den Oregon DMV kör alla personnummer genom ett kontrollsystem, även om du bara ändrar din adress och få en ersättning licens.
2

Kontakta din närmaste Oregon DMV kontor (se Resurser). De flesta DMV kontor är öppet måndag till fredag ​​fram till 5 PM, men det är bäst att ringa i förväg för att se till att kontoret är öppet när du besöker.
3

Besök DMV. Logga in eller ta ditt nummer och vänta att kallas. Vid möte med en representant, säg att du behöver ändra din adress. Ge de nödvändiga dokumenten och betala $ 5 avgift (i mars 2010) för att slutföra din adressändring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148395.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.