Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör min Go Kart Street Legal

Folk brukar köra go kart runt en privat bana eller i trädgården, men, om du vill kryssning runt stan eller på den öppna vägen, kommer du att göra några tillägg. De flesta stater har skapat lagar för fordon som färdas i låga hastigheter för att göra dem "Street Legal". För att driva på stadens gator, behöver ett fordon för att uppfylla dessa krav. De krav och säkerhetsåtgärder kan variera från stat till stat. Instruktioner
1

Lägg rätt redskap till din go kart. Montera strålkastare, blinkers, en vindruta, bakljus, säkerhetsbälten, bromsar, parkeringsbroms, backspeglarna, registreringsskyltar, en hastighetsmätare och en vägmätare.
2

testa hastigheten på din go kart för att fordonet ska anses säkert att köra på gatorna. Boka en tid med DMV för att få din go kart hastighet testats och verifierats. Innan han tillåter dig att ta hastighet test, kommer en brottsbekämpande myndighet kontrollera installationen av lämplig säkerhetsutrustning på fordonet. Han kommer då att administrera hastighet test om du har passerat den inledande inspektionen. Om go kart överträffar 25 miles per timme som dess toppfart, kommer att misslyckas testet. Om go kart har alla rätt säkerhetsanordningar tillägg och passerar hastighet test, kommer inspektören bedömer lagliga gatan.
3

Fyll upp go kart bensintank innan ditt test för att se att din motor går jämnt under testet.
4

Placera en reflekterande triangel bit på baksidan av din go kart efter att du klarar testet. Detta varnar andra förare att du har en långsam hastighet fordonet. Köpa försäkring för fordonet samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149499.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.