Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en motorcykel

Att köra en motorcykel kan vara en mycket farlig sport så det är extra viktigt att du vet så mycket du kan om motorcykeln säkerhet. Det bästa alternativet är att ta en klass motorcykel utbildning som lär dig köra innan du får på vägen. En motorcykel skyddsklass lär dig hur man säkert vända hörn, ta skarpa kurvor, och räknar med annan trafik. Saker du behöver
DOT godkända handskar hjälm Indonesia, företrädesvis läder
Boots
skyddskläder, företrädesvis läder
Ögonskydd
Visa fler instruktioner
1

Lär balanserar på en parkerad motorcykel först. Detta kan kännas lite pinsamt men du kommer snart att få kläm på det. Börja med en lätt vikt motorcykel och försöker trycka den runt en parkeringsplats så att du kan få känslan av det. Då kan du få på motorcykeln och känner tyngden och vad som krävs för att hålla upp den. Det är bäst när du lär dig hur man kör en motorcykel som du alltid har någon annan med dig. Få dem att skjuta dig, utan motorn igång, och försök att balansera motorcykeln utan att sätta fötterna på marken.
2

Lär dig att luta nästa. Lutande är hur du väljer den riktning du vill att motorcykeln att gå. Tillsammans med luta, behöver du också veta hur man ska driva på styret för att bestämma din riktning. Du kommer att behöva luta i den riktning du vill gå och driva på den motsatta sidan resten att göra motorcykeln går i den riktningen. Addera 3

gång på vägen, ser framför dig att skanna vägbanan för objekt och att guida dig i den riktning du vill gå. När du närmar dig en korsning ska du visuellt söka skärningspunkten för någon biltrafik. Det är viktigt att du alltid vet din omgivning hela tiden.
4 p Om du ser ett föremål i vägen framför dig, måste du vidta alla försiktighetsåtgärder för att inte köra över det objektet. Många gånger kommer du att ha gott om tid att flytta runt det, men om du reser i en grupp som du inte kan se objektet tills du är nästan på toppen av det. När detta händer måste du väja att missa objektet. Swerving sker på ungefär samma sätt som lutar och svarvning förutom att det är mycket mer överdrivna. När skruvat du kommer att vilja luta snabbt och sedan räta upp snabbt efter att du missar objektet.
5

alltid förutse vad annan trafik kommer att göra. Om du drar upp till ett rött ljus, alltid se till att ingen trafik kommer att dra ut framför dig när det blir grönt. Se upp för blinkers så att du kan förutse när en bil är sannolikt att vända. Håll dig uppdaterad med vad som händer bakom dig genom att ofta titta i backspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147922.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.