Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Körlektioner: Råd och tips för nybörjare

Börjar köra är spännande, spännande och skrämmande på samma gång. Köra ett genomsnitt fyra thousand pounds av metall, bör glas och plast anses vara en omfattande uppgift som kräver ansvar. Medan de flesta nya förare inte kan vänta med att sätta sig bakom ratten, bör de vara först medveten om några säkerhetstips och råd. Säkerhet Kurser

Ta så många säkerhet kurser som möjligt utöver de statliga krävs säkerhet kurser. Bil försäkringsbolag erbjuder ibland rabatter efter slutförandet av kurser Safety Driving, och kurserna erbjuder extra körning tips. Kontrollera extra kurser genom den lokala avdelningen av motorfordon eller kolla det lokala offentliga skolväsendet för att upptäcka om det finns några som erbjuds sommarkurser för vuxna och tonåringar.
Justera Bil

Ställ bilen innan du startar bilen. Se till att speglarna justeras för att visa området bakom bilen. Ställ in sitsen så att du kan nå kronbladen bekvämt och ryggstödet är upprätt. Kontrollera att mätaren för att se till att det finns tillräckligt med gas för resan och rengör vindrutan med bilens vindruta renare. Kontrollera att nackstödet justeras på ditt huvud och inte halsen. Vid whiplash, behöver huvudstödet för att stödja huvudet, inte halsen. Slutligen, justera ratten till en bekväm höjd.
Minding trafikreglerna

Respekt och minnas grundläggande trafikregler lärt sig i klassrummet och studerade från bilkörningen handböcker. Kom till ett fullständigt stopp vid stoppskyltar och bromsa för gult ljus i stället påskynda att missa ett stopp ljus. Läs alla skyltar och uppmärksamma hastighetsgränser. Efter grundläggande trafikregler undviker höjningar försäkring ränta, biljetter och olyckor av alla slag. Kör aldrig påverkad av några droger eller alkohol, oavsett vad omständighet.
Practice

Practice när möjlighet finns. Ställ en licensierad förare om du kan ta dem till affären eller om de kommer att följa dig genom dina ärenden. Granska din körförmåga och vara uppmärksam på misstag. Det enda sättet att bli en bra förare är att granska och öva. Det finns gott om möjligheter att köra, ta varje tillfälle tillgänglig. Övningsköra i alla vädertyper och se vad du kan göra i varje nödsituation, såsom glida på is eller våt trottoar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149415.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.