Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra MPG för en Chevy 350

Chevy 350 motorn har åtta cylindrar och gott om kraft för acceleration och bogsering. Dock är bra gas körsträcka inte en funktion av dessa motorer. Medan tyngre lastbilar kommer aldrig att få samma gas körsträcka som en kompakt bil, kan du använda flera metoder för att förbättra deras totala bränsleekonomin. Instruktioner
1

service din bil regelbundet. En pickup som används för att dra laster måste servas oftare än en vanlig bil. Det är bäst att ha din pickup servad varje 2.000 till 3.000 miles. Tjänsten besök bör innehålla ett oljebyte, TuneUp vid behov, byta luftfilter och ett däck check.
2

Minska din hastighet. Även om Chevy 350 har en kraftfull motor, kommer det att fungera mer effektivt om du minskar din hastighet. En minskning av endast fem miles per timme har visat sig förbättra den totala bränsleeffektiviteten.
3

Haul lättare laster. En tungt lastad släpvagn kommer att äta upp gas snabbt. När det är möjligt, minska mängden du dragande och ta bort allt icke-väsentliga. Över tiden, trailers tenderar att bli laddad med lite extra som ökar den totala vikten.
4

Använd fyrhjulsdrift endast när det är absolut nödvändigt. Med fyrhjulsdrift är ett trevligt alternativ i en pickup, men det minskar bränsleeffektivitet på din bil. Bara sätta din Chevy 350 i fyrhjulsdrift när du måste.
5

Följ bogsering riktlinjer. Dragande en släpvagn som är för tungt att betona motorn i din Chevy 350 och få den att fungera betydligt sämre. Många dumprar försummar att väga släpvagnar till att de faller inom de reglerade riktlinjer för sina mickar. Även en liten översatsning kan ha en stor inverkan på din bränsleekonomi och kan orsaka haveri, speciellt över tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149046.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.