Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en California Fastrak Toll Tag

Fastrak är ett bekvämt vägtull betalningsalternativ för norra Kalifornien förare som ofta reser någon av de åtta broar i Bay Area. Förare som använder Fastrak behöver inte stanna vid betalstationerna, eftersom avgifterna dras automatiskt från ett förbetalt konto. Läs vidare för att lära dig att få en California Fastrak vägtull tagg. Instruktioner
Registrera Online
1

Ansök online eller ladda ner och fylla i ansökan på Fastrak hemsida. Mer än en transponder kan vara på ett enda konto, men en extra insättning krävs för mer än tre.
2

Välj automatisk eller manuell påfyllning alternativet. Ett kreditkort kan automatiskt laddas när saldot når en förinställd minimibelopp. Alternativt, kan du lägga till pengar genom att göra betalningar med check eller kontanter. Addera 3

Skicka in den ifyllda ansökningsblanketten tillsammans med den erforderliga första betalningen uppgår till ett Fastrak kundtjänst via post, fax eller personligen.
4

Plocka upp en transponder omedelbart personligen eller vänta för att få den per post.
5

Montera Fastrak transpondern på insidan av den främre vindrutan. Ta bort den genomskinliga tejpen från monteringslister och fästa transpondern bakom backspegeln.
Köp till en återförsäljare
6

Köp en Fastrak transponder på en Costco eller Safeway Store. Köpeskillingen är verkligen en insättning och en liten förutbetalda beloppet så att du kan använda den avgiftsbelagda taggen omedelbart.
7

Montera Fastrak transpondern på insidan av den främre vindrutan. Ta bort den genomskinliga tejpen från monteringslister och fästa transpondern bakom backspegeln.
8

Registrera online eller via telefon inom sju dagar från första användningen.
9

Välj automatisk eller manuell påfyllning alternativet. Med automatisk påfyllning depositionen frångås och det belopp du betalat när du köpt transpondern appliceras på det förskotterade saldot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147844.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.