Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Multi-Stop ruttplanering

Planera ett multi-stop linjen sparar gas, tid och pengar. Att ta hand om alla dina ärenden på en resa behöver inte vara en ansträngande äventyr, om det är meningen korrekt, men det kan vara mycket givande att få allt gjort och ändå ha tid för dig själv. Spara upp dina ärenden och planerar att göra dem alla på en dag när det är möjligt och du kommer att se hur mycket tid och pengar det sparar. Bli organiserad

Skriv en lista över de saker som du behöver för att utföra. Bestäm om det finns en order om att vissa saker i sig behöver göras, såsom att plocka upp födelsedagspresent på Tant Jills hus innan släppa den av vid farbror Charlie. Om så är fallet, notera detta på din lista och se till att sätta dem i den ordningen. Glöm inte att tänka på om du planerar att köpa eller transportera något som är förgängligt, eftersom detta måste beaktas för resan.
Går distansera att spara gas

sina augusti 2009 Test översyn av sätt att spara pengar på gas, sa Consumer Reports "Motorer kör mest effektivt när de är varma. I vår stad-förarprov göra flera korta resor och starta motorn från kylan varje gång minskade bränsleförbrukningen med nästan 4 mpg. " För att säkerställa att din motor arbetar med optimal temperatur, försöka ordna stoppen så att du kör till längst stopp först. På så sätt din motor har tid att värma upp innan du stänger av den vid den första hållplatsen.
Mappa din rutt


Kartläggning din rutt är viktigt för att hålla allt organiserat och hjälpa dig att planera för det oväntade. Antingen rita en karta, markera rutten på en karta eller, om du kan, visualisera kartan i huvudet, men se till att skriva varje hållplats ner på en lista i den ordning som du ska göra det. Det enklaste sättet att göra detta är att skriva ut en karta över din körning område från Internet och markera rutten och stoppen på den. Sätt ett märke på varje stopp, anslut sedan markeringarna med det enklaste och snabbaste vägen att ta sig från den ena till den nästa. Detta kan också göras med MapQuest eller Google Maps på nätet med sina multistop kartläggning verktyg genom att skriva in adresser varje stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148136.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.