Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en M3 Challenge Drift

M3 är en föreställning lyx fordon som utvecklats av BMW. Företaget släppte nyligen ett gratis program som heter M3 Challenge som tillåter användare att provköra M3 runt en simulerad bana. Programmet är utformat för att exakt replikera de drivande mekanik av fordonet. Drifting med bilen är en enkel process som du kan göra i ett antal steg. Instruktioner
1

Installera spelet på din dators hårddisk. Kortfattat läsa igenom spelets instruktioner så att du har en bra idé om hur man skulle kontrollera fordonet på spåret. Detta är avgörande för drifting eftersom du kommer att behöva köra flera funktioner samtidigt.
2

Tilldela spelets funktioner till någon av knapparna på knappsatsen som du väljer. Detta är en bra sak att göra om du har svårt att manövrera M3 med default-inställningar. När du är bekant med kontrollerna, startar ett nytt spel.
3

Håll gaspedalen för att börja flytta bilen ner på spåret. Den simulerade banan är ganska stor och har många vändningar så att du kommer att ha stora möjligheter att driva.
4

Släpp gaspedalen knappen när du närmar dig en sväng. När bilen går in i svängen, knacka försiktigt på bromsen knappen och håll sedan knappen nödbromsen. Detta kommer att skicka din bil till en avdrift och det kommer att vända i sidled men fortsätta gå längs bågen av svängen.
5

Förvandla din bil i motsatt riktning som den rör sig runt kurvan. Detta är känt som countersteering och gör det möjligt för bilen att förbli rätt inriktad runt hela svängen. När bilen närmar sig slutet av svängen, släpp knappen nödbroms och sedan fortsätta accelerera att bibehålla hastigheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149056.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.