Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör med Hazard Lights On

Varningsblinkers är aa inslag på de flesta bilar som gör att bilens ljus blinkar oavbrutet för att indikera en nödsituation eller fara. Som namnet antyder, bör dessa lampor endast användas i riskfyllda situationer. Till exempel, om du har problem med bilen och har dragit av den sida av vägen, bör du alltid sätta dina varningsblinkers på. De kommer att varna andra fordon som du slutade på den sida av vägen. De kan också signalera till utryckningspersonal som du behöver hjälp. Saker du behöver
Vehicle
Working varningsblinkers
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera på strömställaren för varningslampan i bilen. Vanligtvis är det bakom ratten på toppen av rattstången.
2

Tryck fast på strömställaren för varningslampan ner. Det skall på plats. Addera 3

Titta på dina indikatorer instrumentpanelen ljus. Båda blinkers ska börja blinka tillsammans unisont. Dina Varningsblinkers är nu.
4

Börja köra långsamt. När dina varningsblinkers är på och ditt fordon är i rörelse, betyder det att andra förare att ditt fordon är i rörelse långsammare än normalt. Om du kör på en väg med mer än ett körfält, stanna i höger körfält. Långsammare trafik ska alltid stanna i höger körfält.
5

Släck varningsblinkers när du har nått din destination genom att bestämt trycka ned faran strömbrytare. Titta på dina indikatorer instrumentpanelen ljus att kontrollera dina blinkers har slutat blinka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148255.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.