Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man hittar en rutt bilåkandet

Hitta en resrutt brukade vara en fråga om att kontrollera en karta och välja den snabbaste vägen eller mest natursköna. Däremot kan planera en bil resa göras mycket enklare och effektivare genom att använda webbplatser som är utformade för att ge en lämplig kurs. Färdvägsplanering webbplatser avsända resenärer i USA och i andra länder, med detaljerade vägbeskrivningar och restider. Guider kan utformas för att vara den kortaste, snabbaste, eller att ta in några sevärdheter längs vägen. För de flesta webbplatser, är detta en gratis online-tjänst - utan medlemskap eller registrering krävs. Saker du behöver
Starta Internet Foton och finishen adresser
Printer
Visa fler instruktioner
1

Hitta en rutt-planerare webbplats som täcker området till skall färdas. För USA, RAC, Mapquest och Freetrip är lämpliga.
2

Ange start-och slut-punkter. Vissa webbplatser använder ortsnamn, såsom städer, och vissa erbjuder ZIP-koder-ruttplanering. Bekräfta ditt val, om det behövs, genom att välja rätt placerade startpunkt eller destination i en webbplats nedrullningsbara fönstret. Till exempel, Lexington, Kentucky istället för Lexington, Tennessee. Adresser kan vara så specifik som webbplatsen gör, med några rikta direkt till den adress du letar efter, eller till och med ett visst företag på destinationen gatan.
3

Skriv in ett eller flera via-punkter, eller platser som passerade genom väg, om det behövs. Den ruttplaneraren skapar en kurs med det snabbaste sättet att ta sig från startpunkten till etappmål till destinationen, utan att behöva fylla i detaljer mer än en gång. Denna funktion av rutt-planering webbplatser tillåter resenärer att ta i sevärdheter eller stanna vid en favorit restaurang längs vägen - utan att bli förlorade samtidigt fortsätta på sin destination
4

Använd några avancerade sökalternativ. för att hitta den kortaste vägen, om det är dina önskemål. Standardinställningen är oftast den snabbaste rutten, till exempel, kan använda en motorväg vara snabbare än en lugn landsväg, trots landsvägen erbjuder mindre sträcka som skall tillryggaläggas. För vissa webbplatser, interaktiva kartor inställd som standard, men du kan välja enkla kartor för en mindre komplex uppfattning.
5

Visa en karta version av din rutt eller en steg-för-steg textversion Om webbplatsen erbjuder detta val. Rutten planerare kommer närmare varje tur, korsning och vägnummer, tillsammans med beräknade körtider på varje sträcka av motorvägen.
6

ut rutten för enkel referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148775.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.