Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Sevärdheter att spara gas

Om gaspriserna är $ 4 per gallon eller $ 1 per gallon, gör bränslet en stor buckla i vår månadsbudget. Inte bara kan bevara gas kan du spara pengar, det är bra för miljön. Genomföra några av dessa metoder kan hjälpa dig att spara gas månad efter månad. Håll dina däck Upp

Däck kan ha en anmärkningsvärd effekt på bränsleekonomin ett fordon blir. Håll dina däck roteras (vartannat oljebyte) och inte förhala deras ersättare när de börjar bli slitna. Slitna däck kan minska dragkraft och bränsleekonomi. Att hålla rätt lufttryck i däcken kan också bidra till att förbättra bränsleekonomin. Ordentligt pumpade däck kan minska bränsleförbrukningen med så mycket som 3 procent, enligt EPA (Environmental Protection Agency). Under-pumpade däck har lägre rullmotstånd, vilket sätter större påfrestning på din motor för att flytta den på vägen.
Rensa din Trunk


bort övervikt från din fordonet kan hjälpa till. Aldrig bli av det nödvändigaste (reservdäck eller domkraft), men om du bär runt gods som du inte omedelbart behöver det finns en god chans att du minskar din bränsleekonomi och slösa gas. 100 extra pounds av last kan öka mängden gas du använder med 2 procent. Den procentuella växer högre med varje kilo till.
Car Pool

samåkning kan minska vår bränsleförbrukning på mitten, så samåka när det är möjligt. Samåkning på morgonen pendla till arbete och till mataffären är idealiska, dessa möjligheter vanligtvis inte kommer att ta bort din integritet eller din livskvalitet. Vissa storstadsområden i USA har samåkning organisationer. Med dessa tjänster kan de som vill samåka en möjlighet att hitta rätt partner.
Gå lätt på gaspedalen

Snabb acceleration drastiskt kan minska bränsleförbrukningen, även om du har en liten bil som är bränslesnål. Ju snabbare du går, desto svårare din motor fungerar och ju mer gas man använder. "Sakta ner" och "Ta det lugnt" kan vara de bästa lösningar för att förbättra bränsleekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148101.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.