Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Parkering Tips för Boston

Det finns få saker som är mer frustrerande än att komma tillbaka till din parkerade bil och hitta en orange biljett fyllda under din vindrutetorkare. Boston är en särskilt svår stad att hitta parkering, med sina trånga gator, knäpp layout och aktiv trafikpolis kraft, och även de mest rutinerade Boston förarna kämpar för att hitta kvalitet fläckar utan att få böter. Ta Quarters
Har kvartal för parkeringsautomater.

Nästan varje område i Boston har ett gäng fläckar tilldelats med parkeringsautomater. Stocking din bil med kvartal gör att du kan hoppa på den första öppna platsen och ge dig själv den maximala tid. Tyvärr kan detta vara en fälla, eftersom de oftast har en två-timmars gräns, så satt en timer på din mobiltelefon om du planerar att spendera en bra tid parkerade där, eller din gång bra parkering plats kommer att bli en dyr en . Addera Få ett parkeringstillstånd
Få en boendeparkering tillstånd om du bor i ett område som erbjuder dem.

att försäkra människor som bor i Boston stadsdelar har ställen att parkera nära sitt hem, Boston platser "Permit parkering endast" tecken över hela staden, vilket gör det svårt att hitta en plats utan att ha rätt tillstånd. Det är särskilt svårt i den norra änden på grund av förekomsten av dessa tecken och avsaknaden av andra typer av fläckar, så om du bor i detta område, se till att ansöka om tillstånd.

Uppmärksamma Skyltar och brandposter
Akta dig för varningar om parkering tecken.

Skyltar som "No Parking Härifrån till Corner," "Laddar Zon: 08:00 till 17:00" eller den mest förvirrande "Visitor Parkering: 2-timmarsgränsen, måndag till fredag ​​08:00 till 06:00" är vanliga sevärdheterna i Boston och verkar vara där för att förvirra eller fånga någon som inte betalar uppmärksamhet på detaljer. Brandposter finns i varje stad och tigger för människor att komma för nära och hjälpa till att finansiera staden också, så förbli vaksamma för dem. Kontrollera alltid din parkeringsplats när du få ut av din bil, eftersom en extra minut kan spara dig en $ 50 biljett eller ännu värre, en resa för att plocka upp en bogserad bil. När du är osäker på en plats legitimitet, flytta din bil någonstans full bevisning.
Hitta ett garage eller Lot
parkeringsgarage är alltid ett säkert kort.

Många människor har aktiverats på bristen på säker parkering i Boston och köpte mark för att bygga parkeringsgarage eller massor i områden där människor kommer att slösa tid på att försöka hitta en plats som inte kommer att materialiseras. För $ 10 till $ 20, kan du spara den försvagande ilska som kommer med söker en plats, och betala ett litet pris för att se till att stora böter är inte i din framtid. Om du regelbundet park i ett område, spendera lite extra pengar för en månatlig eller årlig medlemsavgift till ett parti eller garage är en investering värd att göra.
Be Patient
Tålamod är en dygd vid körning i Boston.

Alltför många människor förlorar fattningen när vi letar efter en plats, speciellt i Boston, där förarna är mer aggressiva än i andra städer. Tålamod är en dygd, så försök cirkulerar ett område ett par gånger, att hålla blicken ut för folk som går med nycklar och områden med hög omsättning där det finns meter eller två timmars gränser. Skyndar problemet kan leda till att du parkera i en olaglig plats eller orsaka en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148606.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.