Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en bil Long Distance

Om du planerar att bogsera bilen en längre sträcka, kommer du vill vidta extra åtgärder för att se till att din bil inte drabbas av en stor mängd slitage eller riva under resan. Du vill hålla bilen säker från faror på vägen som du kan komma att ställas inför över långa avstånd. Om du är orolig för din förmåga att bogsera en bil långa avstånd, kan du också kontakta ett företag som Towing.com (se Resurser nedan) för att få offerter på att ordna någon annan att bogsera bilen en längre sträcka. Instruktioner
1

Hyr en fiberkabel dolly eller full-size bogsera släp från en trailer uthyrningsfirman som Towing.com. Att bogsera långa avstånd, kan du välja den i full storlek bogsera släp istället för en tvåhjulig bil dolly. Dessa dockor kan orsaka slitage på dina däck under resan.
2

Släpp bogsera plattformen och luta den bakåt för att placera bilen på toppen av det. Du kommer sakta köra bilen på plattformen att anpassa med framhjulen i fibersträngen släpvagn. Se till att din bil är centrerad, eftersom det är troligt att du kommer att göra en hel del varv över långa avstånd.
3

Placera bilen i parken, och satte på parkeringsbromsen. Lås plattform bogsera släp efter att ha lämnat bilen. Du kommer att hitta en låssprint på spärrklämmeenhet avsnittet.
4

Använd däck remmar av din släpvagn för att hålla bilen på plats medan du bogserar långa avstånd. Du kommer att dra i banden tills de är så hårt som möjligt över framsidan av däcken.
5

Säkra bilen för långväga bogsera med säkerhet kedjor. Anslut kedjor från bogsera trailern plattform för att din bil ram.
6

Lossa parkeringsbromsen och låsa ratten i en främre position. Ta nycklarna ur tändningen och börja köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148050.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.