Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bygger en tavla Aluminium License

Du kan inte lagligt att göra din egen registreringsskylt för att fästa på ett fordon. Du kan dock välja att skräddarsy ett stycke aluminium folie för att göra en kostnadseffektiv replik plattan för ditt personliga bruk. Det är möjligt att skriva ut ditt namn, favorit fotbollslag eller en fras på aluminium. Detta kan piggna till ett livsrum, sovrum, café, bar eller restaurang - plus varje design kan göras individuellt och ges till en vän som en unik gåva. Saker du behöver
Måttband
Aluminiumplåt
Saw
Märkpenna
Mejsel
Hammer
färgat klister plastfolie
Visa fler instruktioner

en

Mät en rektangel av aluminiumplåt, med måtten 12 inches med 6 inches. Skär den i storlek med hjälp av en såg. Den exakta storleken på en registreringsskylt skiljer sig mellan olika tillstånd, så att du kan välja en rektangel storlek som passar dina behov.
2

Bestäm vad bokstäver och symboler som du vill inkludera på framsidan av plattan . Fäll sedan plattan över så att dess baksida är vänd mot dig, med den främre vidröra ytan den vilar på.
3

Beskriv bokstäver på plattan. När du slår på plattan över det blir den motsatta vägen runt, så glöm inte att rita bokstäver bakåt från höger till vänster. Använd en märkpenna för att göra detta.
4

relief bokstäver på baksidan av registreringsskylten. Hammer slutet av mejseln försiktigt, efter raden av märkpenna linjen. Detta skapar fördjupningar längs linjen. Registreringsskylt tillverkare speciellt har utformats präglingsstämplar dock härmar en mejsel samma process.
5

Fortsätt att mejsla bokstäver tills du har präglat alla bokstäver.
6

Vrid licensen tillbaka över så att framsidan är vänd mot dig. Kontrollera att du har präglade alla bokstäver, och din design sticker ut ur aluminium precis som en riktig registreringsskylt.
7

Skär självhäftande plastfolie till 0,5 inches större än de mått du använde för registreringsskylt. Detta kommer att säkerställa att det täcker hela formen.
8

Ta bort skyddsfilmen plasten från den självhäftande folien och tryck den klibbiga sidan över toppen av den präglade bokstäver. Gnid plasten över plattan, med början från mitten och sedan arbeta utåt så att du tar bort luftbubblor under plasten.
9

Klipp bort överflödigt plast som överlappar kanten på registreringsskylten att städa upp designen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149102.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.