Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill kolla en status License Plate

Även många privatpersoner tror att fordonets registreringsskylt endast information kan erhållas av polis, är uppgiften att samla in uppgifter om en tilldelad registreringsskylt relativt lätt. Sökandet efter uppgifter registreringsskylt vanligtvis ger innehavaren namn-och adressuppgifter, fordonsregister och utgångsdatum, fordon och modell, VIN-nummer, titel information och kvarstaden innehavarens namn om tillämpligt. Trots att denna information är skyddad genom förarens Privacy Protection Act från 1994, kan du fortfarande få tillräckliga mängder av information för att slutföra din sökning. Saker du behöver
Computer Phone hotell med Internetanslutning
Aktuellt registreringsnumret
Visa fler instruktioner
1

Record och skriver ner numret registreringsskylt . Du måste registrera antalet registreringsskylt i samma format som det visas på både fordonets registreringsnummer pappersarbete och fordonets registreringsskylt själv. Om numret /bokstavskombinationen visas på antingen ett registreringsnummer eller registreringsskylt matchar inte så meddela din statens avdelning för licensiering eller avdelning av motorfordon omedelbart.
2

Besök avdelningen av motorfordon, Institutionen för licensiering, eller lämplig myndighet personligen. Du kan besöka myndigheten fordonets tillstånd att få information om ett specifikt fordon licens. Du kan antingen besöka på en walk-in basis eller använder systemet med tidsbeställning tillgängliga i vissa stater. Mängden och typen av information du får kommer att vara föremål för Förarens Privacy Protection Act, en federal lag som reglerar utsläpp och användning av personlig information om licensierade operatörer motorfordon. Du kan antingen få begärda informationen omedelbart eller efter väntar en angiven tidsperiod efter betala fastställda avgifter.
3

Besök webbplatsen för lämplig myndighet. Många tillståndsmyndigheterna har gjort ett antal förare och fordon licensiering tjänster tillgängliga på nätet. Besök webbplatsen för ditt lämplig statlig myndighet för att genomföra en sökning registreringsskylt. Till exempel kan Wisconsin invånare besöka staten Department of Transportation webbplats för att få information om registreringsskylten utgångsdatum, och fordonet året och göra. I många stater användare kan också förnya passerat registrering och registreringsskyltar genom användning av samma stat licensiering hemsida.
4

Kör en sökning i omvänd registreringsskylt. Användningen av privatdetektiver och organisationer som är specialiserade på att få bakgrundsinformation om företag och privatpersoner kan ge information om en registreringsskylt genom att utföra en sökning i omvänd registreringsskylt. Du måste ange namn och adress på företaget eller personen att påbörja sökningen. Företaget använder sedan dessa data för att generera en rapport att innehålla information om de fordon som ägs av eller tilldelas den person eller företag. Du kan också använda en Vehicle Identification Number (VIN) för att få information registreringsskylt. Många av dessa privata sökföretag annonsera på nätet och kan också hittas i de vita sidorna i den lokala telefonkatalogen.
5

Övervaka lokal polisverksamhet med ett kommersiellt tillgängligt polis scanner. Police skannrar har länge varit tillgängliga för användning av allmänheten. Du kan använda skannern för att få information om en licensierad fordon genom att lyssna på den rapporterade aktiviteten diskuterade över frekvensen i användning. Om din fråga handlar om en polis-incident eller utredning då information om relaterade motorfordon kan diskuteras under skannern. Dessutom kommunikation via rikstäckande polisen skannrar är för närvarande tillgängliga för allmänheten via direktsändning på Internet ljud foder. Webbplatser som http://www.police-scanner.info ger dessa flöden till allmänheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148718.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.