Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Jetta

Det är möjligt att dra en liten släpvagn med din Volkswagen Jetta. Det är osannolikt att bilen kom med en hake, så du måste ha en professionell garage installera en. Det här jobbet innebär att ta bort avgassystemet och andra bakre komponenter för att fästa den på ramen på bilen. När detta är gjort kan du säkert en släpvagn som är mindre än 1000 kg. Hålla sig inom ramen för detta fordon är mycket viktigt. Instruktioner
1

Anslut släpets koppling till Jetta hitchkrok genom att sänka den på den och låsa spärren. Lås den här spärren med en saxpinne. Kontrollera att kopplingen storlek matchar bilens dragkrok storlek. Båda dessa siffror kommer att stämplas in i metallen.
2

Ta vänster trailer kedjan och anslut den till bilens monteringsfäste på höger sida. Anslut den högra kedjan till vänster sida.
3

Anslut elkontakten från släpvagnen till bilens mottagare. Om de två kontakterna inte matchar, kan du behöva en adapter för att passa ihop dem. Kontrollera att släpets lampor fungerar som krävs enligt lag.
4

Drive Jetta långsammare än normalt och börja bromsa tidigare för hållplatser. Vagnens vikt kommer att påverka inbromsning och kurvtagning.
5

Corner fordonet bredare i vändningarna. En lång trailer kommer skära insidan av en sväng och eventuellt åka upp på kuben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149216.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.